MENÜ

Hami Mandıralı: İstifa etmeyeceğim

Avni Aker’de tribünlerin ilk kez istifaya çağırdığı Trabzonspor’un hocası Hami Mandıralı, “Taraftar sonuçtan memnun olmadığı için tepki gösteriyor, onlara saygım var. Ancak yolumdan dönmeyeceğim” dedi.

Hami Mandıralı: İstifa etmeyeceğim

Beşiktaş mağlubiyeti sonrasında Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı fazlasıyla üzgündü. Maça iyi başladıklarını belirten genç çalıştırıcı, “60 dakika fena oynamadık, hep oyunun içinde kaldık. Sonrasında ise bireysel hatalardan dolayı goller yedik. Kazanan haklıdır, futbolun mantığı budur. Biz dersimizi iyi çalıştık ama hücum hattında başarılı olamadık.

Yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik. Her şeye rağmen yenildiğimiz takım lider, biraz da böyle düşünmek lazım” dedi. Taraftarların ilk kez istifaya çağırdığı Mandıralı bu konuda ise, “İstifa sesleri olabilir, biz öyle bir şey düşünmüyoruz. Neler yapabiliriz bunu biliyoruz. Trabzonspor taraftarına her zaman saygım var, ancak istifa etmeyeceğim” diye konuştu.

‘Hep teknik adamlar...’

Mevcut kısıtlı kadroyla en iyisini yapmaya çalıştıklarını da vurgulayan Hami hoca, “Trabzonsporlular sonuçtan memnun olmadıkları için tepki gösteriyorlar. Türkiye’de kötü sonuçlarda hep teknik adamlar tepki görür, bugün de ben gördüm. Yolumdan dönmeyeceğim” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ