MENÜ

Haluk Levent başlattı, futbolcular yardıma koştu

Corona virüsü salgını nedeniyle sıkıntılı geçen günlerde sanatçı Haluk Levent'in başlattığı yardım çağrısına futbolcular da katıldı. Bağış kampanyasına yurt dışı ve yurt içinde forma giyen bir çok oyuncu destek oldu.

Haluk Levent başlattı, futbolcular yardıma koştu

Corona virüsü pandemisi nedeniyle sıkıntılı geçen günlerde sanatçı Haluk Levent'in başlattığı yardım çağrısına futbolcular da sessiz kalmadı. "Dayanışma günleri" adı verilen bağış kampanyasına Cenk Tosun, Merih Demiral, Umut Meraş, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Enes Ünal, Mehmet Topal, Orhan Ovacıklı, Emre Kılınç, Mert Hakan Yandaş gibi bir çok oyuncu destek oldu.

Haberin Devamı

Caner Erkin ve eşi Şükran Ovalı, “Dayanışma günleri” kapsamında tam 1000 ailenin 2 aylık gıda paketi ihtiyacını karşılamak istediğini belirtti.

Merih Demiral, “Dayanışma Günleri” için 500 ailenin gıda paketi ihtiyacını karşılamak istediğini belirti.

Gökhan Gönül, “Dayanışma Günleri” için 500 ailenin gıda paketi ihtiyacını karşılamak istediğini belirti.

Umut Meraş, “Dayanışma Günleri” için 200 ailenin gıda paketi ihtiyacını karşılamak istediğini belirti.

Cenk Tosun, “Dayanışma günleri” kapsamında 250 ailenin 2 aylık gıda paketi ihtiyacını karşılamak istediğini belirtti.

Enes Ünal, “Dayanışma günleri” kapsamında 250 ailenin 2 aylık gıda paketi ihtiyacını karşılamak istediğini belirtti.

Mehmet Topal, “Dayanışma günleri” kapsamında 300 ailenin 2 aylık gıda paketi ihtiyacını karşılamak istediğini belirtti.

Haberin Devamı

Mert Günok, “Dayanışma günleri” kapsamında 265 ailenin 2 aylık gıda paketi ihtiyacını karşılamak istediğini belirtti.

Hakan Balta ve eşi Derya Balta, “Dayanışma günleri” kapsamında 706 ailenin 2 aylık gıda paketi ihtiyacını karşılamak istediklerini belirttiler.

Umut Nayir, “Dayanışma günleri” kapsamında 300 ailenin 2 aylık gıda paketi ihtiyacını karşılamak istediğini belirtti.

Ç.Rizespor kaptanı Orhan Ovacıklı, “Dayanışma Günleri” için 40 ailenin gıda paketi ihtiyacını karşılamak istediğini belirti.

Mert Hakan Yandaş, “Dayanışma günleri” kapsamında 35 ailenin 2 aylık gıda paketi ihtiyacını karşılamak istediğini belirtti.

Fatih Aksoy, “Dayanışma günleri” kapsamında 35 ailenin 2 aylık gıda paketi ihtiyacını karşılamak istediğini belirtti.

Ç.Rizespor takımından Tunuslu oyuncu Montassar Talbi, “Dayanışma günleri” kapsamında 35 ailenin 2 aylık gıda paketi ihtiyacını karşılamak istediğini belirtti.

Samsunspor'dan Yalçın Kılıç, “Dayanışma günleri” kapsamında 20 ailenin 2 aylık gıda paketi ihtiyacını karşılamak istediğini belirtti.

Samsunspor'dan İlyas Kubilay Yavuz, “Dayanışma Günleri” için 20 ailenin gıda paketi ihtiyacını karşılamak istediğini belirti.

Ç.Rizespor'dan Atakan Akkaynak, “Dayanışma Günleri” için 20 ailenin gıda paketi ihtiyacını karşılamak istediğini belirti.

Haberin Devamı

HALUK LEVENT: 8 SAATTE 7 BİN AİLEYE ULAŞTIK. BU GECE İNŞALLAH 10 BİN AİLEYE ULAŞACAĞIZ

Konuyla ilgili Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulunan Haluk Levent, "10 bin işinden gücünden olmuş, çalışamayan aileye 2 aylık gıda yardımı yapıyoruz. Bütün sanatçılar ellerinden geleni yapıyorlar. Gıda paketinin 2 aylık maliyeti 300 TL. Aslında daha fazla ama biz indirimler de yaptırdık; un, şeker, mercimek, Türk Kahvesine kadar her şeyi koyduk elimizden geldiğince. Türkiye'nin birçok sanatçı ve futbolcusu katıldı. 8 saatte 7 bin aileye ulaştık, bu gece inşallah 10 bin aileye çıkacağız. Gıda firmaları ve kargolarla anlaştık. Ahbap Derneği'ne yatırılan paraların tamamı 1 hafta içerisinde bu firmalarla birlikle bize başvuran ailelere gönderilecek" diye konuştu.

YORUM YAZ