MENÜ

Halil Dervişoğlu transferi için resmi açıklama geldi!

Trabzonspor'un transfer teklifinde bulunduğu 19 yaşındaki gurbetçi futbolcu Halil Dervişoğlu için Beşiktaş'ın da devreye girdiği öğrenilmişti. Konuyla ilgili olarak golcü futbolcunun kulübü Sparta Rotterdam'dan gündem yaratan bir açıklama geldi.

Halil Dervişoğlu transferi için resmi açıklama geldi!

Trabzonspor'un transfer teklifinde bulunduğu 19 yaşındaki gurbetçi futbolcu Halil Dervişoğlu için Beşiktaş'ın da devrede olduğu öğrenilmişti. Bordo Mavili ekibin uzun süredir peşinden koştuğu golcü futbolcuyla ilgili olarak kulübü Sparta Rotterdam'dan gündem yaratan bir açıklama geldi.

Haberin Devamı

Hollanda ekibinin futbol A takım direktörü Henk van Stee, Algemeen Dagblad gazetesine verdiği demeçte "Trabzonspor'un yaptığı teklifle bizim talep ettiğimizin arasında çok büyük bir fark var. Halil'in Trabzonspor'la olan özel bağını anlıyoruz. Ancak bizi Sparta'nın çıkarları ilgilendiriyor. Ondan iyi bir bonservis bedeli kazanmak istiyoruz. Yoksa transfer gerçekleşmeyecek." ifadelerini kullandı.

Türkiye U-21 Milli Takımı'nda da forma giyen genç santrfor, geride kalan sezonda çıktığı 47 maçta 15 gol ve 12 asist kaydetmişti. Rotterdam doğumlu futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi 2021 yazında sona eriyor.

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ