MENÜ

Haldun Üstünel geri mi dönüyor?

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Karabükspor maçı öncesinde eski yönetici Haldun Üstünel ile birlikte Türk Telekom Arena'yı gezdi.

Haldun Üstünel geri mi dönüyor?

Adnan Sezgin'in ayrılmasının hemen ardından başkan Adnan Polat'ın, istifasına neden olduğu Haldun Üstünel ile yan yana görünmesi kafalarda soru işareti yarattı. Yanında Haldun Üstünel olduğu halde Türk Telekom Arena'nın basın tribününü ziyaret eden başkan Adnan Polat, basın tribünündeki eksikleri not aldı ve eksikliklerin giderilmesi için hemen harekete geçileceğini bildirdi. Adnan Polat ile birlikte basın tribününe gelen Haldun Üstünel ise, başkan ile yan yana gelmesi ile ilgili soruları ise gülümseyerek geçiştirdi.

Haberin Devamı

"İSTİFA, İSTİFA, ADNAN POLAT İSTİFA"

Başkan Adnan Polat, Haldun Üstünel ile stadı dolaşmasına rağmen taraftarlarının tepkisinden kurtulamadı. Türk Telekom Arena'yı dolduran 10 bin kadar sarı kırmızılı taraftar "İstifa, istifa, Adnan Polat istifa" sesleriyle Galatasaray başkanını protesto ettiler. Taraftarlar ayrıca Adnan Polat'ın portresinin yer aldığı, "İstifa da bir hizmettir" yazılı pankart astı.

Kadir ÇETİNÇALI/İSTANBUL, (DHA)

YORUM YAZ