MENÜ

"Hakettiğimiz bir mağlubiyet"

Turkcell Süper Lig'de sahasında ilk kez kaybeden Gençlerbirliği'nde, teknik direktör Thomas Doll, Manisaspor karşısında hak ettikleri bir yenilgi aldıklarını söyledi.

"Hakettiğimiz bir mağlubiyet"

Manisaspor’a 2-0 yenildikleri karşılaşma sonrasındaki basın toplantısına katılan Doll, seyircilerden özür dilemeleri gerektiğini belirterek, "Oyunla ilgili söylenecek birşey yok. Seyircilerden özür dilemeliyiz. Seyircilerin bilet paralarını teker teker geri vermeliyiz. İstek, arzu olmazsa, kazanamazsınız. Hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldık" dedi.

Sezon başından bu yana mevcut takımın Gençlerbirliği ve Hacettepe’den oluşturulduğunu söylediğini hatırlatan Doll, şöyle konuştu: "Geldiğimden bu yana sabırlı olunmasını söylemiştim. Bu takım için UEFA Kupası’na katılmanın hayalperestlik olduğunu söylemiştim. 2-3 hafta iyi gidiyorduk. 2-3 ay içinde de çatlaklar olacaktı. Bugün bunu yaşıyoruz. Yine de çalışmalarımıza devam edip, iyi sonuçlar almalıyız."

Gençlerbirliği’nde 90 dakika forma giyen Orhan Şam da karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada, sezonun en kötü maçını oynadıklarını vurgulayarak, "Bize yakışmayan bir oyun oldu. 1. dakikada gol yiyince, demoralize olduk. Mücadele etmedik, istemedik ve koşmadık. Bunları yapmazsanız, kazanamazsınız. Bu durumu toparlayacak olan yine biz futbolcularız" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ