MENÜ

Hakemler Allah'a havale...

Fenerbahçe yenilgisinin ardından konuşan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav yenilen gollerden birinin ofsayt olduğunu, penaltı kararının da doğru olmadığını belirtip, “Ben bu hakemleri Allah'a havale ediyorum” dedi.

Hakemler Allah'a havale...

İlk yarıyı berabere bitirmesine rağmen ikinci yarıda mağlup oldukları maçın ardından açıklama yapan Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe’yi canı gönülden kutladığını belirterek, “Ancak hakemleri de değerli Merkez Hakem Kurulu’na havale ediyorum” dedi. Fenerbahçe’nin ilk golünün ofsayt olduğunu, 2. goldeki penaltı kararının ise doğru olmadığını savunan Cavcav, “Ben bu hakemleri, ellerimi açıyorum ve Allah’a havale ediyorum diye konuştu.

‘Kolay goller yedik’

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ralf Zumdick ise Fenerbahçe gibi bir takıma karşı basit hatalar yapılmaması gerektiğini vurgulayarak, “Çok gol pozisyonu olan bir karşılaşmaydı. İlk 2 golü çok kolay yedik. Daha sonra beraberliği yakaladık. Jedinak’ı alarak oyunu tutmayı planlamıştık ama anlaşılmaz bir şekilde 2 gol daha yedik. Fenerbahçe gibi bir takımla mücadele ettik. İyi oyunculara sahip bir takım” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ