MENÜ

Hakan Kutlu: Lütfen tekrar seyredilsin, fair-play ruhuna hiç yakışmadı

Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalan Yukatel Denizlispor’da teknik direktör Hakan Kutlu, kazanmaları gereken bir maçta çok uğraşmalarına rağmen istedikleri sonucu elde edemediklerini belirtti. Rakibin attığı gol öncesi yerde sakatlanan bir oyuncu bulunduğu halde oyunun devam ettirildiğini, bunu fair-play ruhuna uygun bulmadığını kaydeden Kutlu, ''Bu gol, lütfen tekrar seyredilsin, fair-play ruhuna hiç yakışmadı. Çok iyi bir vuruş yaptı tebrik etmek gerekir ama fair play adına bence çok yanlış oldu." dedi.

Hakan Kutlu: Lütfen tekrar seyredilsin, fair-play ruhuna hiç yakışmadı

Süper Lig’in 33. haftasında sahasında Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalan Yukatel Denizlispor’da teknik direktör Hakan Kutlu, kazanmaları gereken bir maçta çok uğraşmalarına rağmen istedikleri sonucu elde edemediklerini belirtti. Kutlu, Denizli Atatürk Stadı’ndaki müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında önceki maçlara göre düşük bir performans sergilediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Maçı kazanamadıkları için üzgün olduklarını belirten Kutlu, oyun içinde fiziksel açıdan düşüşler yaşadıklarını, kadro derinliği olmamasının sıkıntısını çektiklerini kaydetti.

Rakibin attığı gol öncesi yerde sakatlanan bir oyuncu bulunduğu halde oyunun devam ettirildiğini, bunu fair-play ruhuna uygun bulmadığını kaydeden Kutlu, "Mix Diskerud’un yattığı pozisyonda, önündeki oyuncunun oyunun yönünü değiştirmesiyle buldukları bir gol var. Bu gol, lütfen tekrar seyredilsin, fair-play ruhuna hiç yakışmadı. Çok iyi bir vuruş yaptı tebrik etmek gerekir ama fair play adına bence çok yanlış oldu." dedi.

Sahada kaybetmemek için çok mücadele ettiklerini, iyi bir oyun ortaya koymasalar da yenilmemek için ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Kutlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

Haberin Devamı

"Tabii ki kazanmamız gerekiyordu bugün. Ama oyuncularım uğraştı, didindi ve yapamadık. Şimdi deplasmanda 1 puan yazdığımız bir rakipten mutlak 3 puan getirmemiz lazım ki hedeflediğimiz 42-44 puan aralığını bulalım. Savaşacağız. Sonuna kadar devam edeceğiz. Burada kaybettiğimiz 2 puanı dışarda telafi edeceğiz. Yukarıya tutunmaya çalışacağız."

Kutlu, açıklanan fikstüre göre oynayacakları bütün rakiplerin daha fazla dinlenme gününe sahip olduğunu, bu haksızlığın giderilmesi için kulübün başvuruda bulunacağını aktardı.

YORUM YAZ