MENÜ

Hakan Çalhanoğlu'ndan Fenerbahçe'ye kötü haber!

Serie A takımlarından Milan forması giyen milli futbolcumu Hakan Çalhanoğlu, TRT Spor'a telefonla bağlandı. Milli Takım'ımızın EURO 2020 hedefleri ve Ibrahimovic hakkında konuşan Hakan, Fenerbahçelileri heyecanlandıracak açıklamalarda da bulundu. Yıldız futbolcu, Kanarya'nın transfer gündemindeki Ricardo Rodriguez ile ilgili konuşurken, "Bana ve Simon Kjaer'e Fenerbahçe'yi sordu. Gelmeyi çok istiyordu." dedi.

Hakan Çalhanoğlu'ndan Fenerbahçe'ye kötü haber!

Hakan Çalhanoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde;

Haberin Devamı

"Nasılsın, ne yapıyorsun diye Türkçe soruyor Zlatan, eski müziklerimizi de çok dinliyor, İbrahim Tatlıses hayranı. Saha içinde çok konuşan biri Zlatan, her şeyi söylüyor sahada. İdmanlarda da iyiyi de kötüyü de söylüyor. Kötüye kötü diyor, iyiyse iyi ama daha iyisini de yapabiliriz diye konuşuyor.

İki kez kupa finali kaybettim ben. Hedefim o. Kazanırsak çok güzel olacak. Dünkü maç bitti, önümüzdeki maç da önemli pazar günü, aynı performansı sergilemek istiyorum. Önemli olan sağlık, inşallah sakatlık geçirmem. Benim için en önemlisi o.

Ricardo Rodriguez bana Fenerbahçe'yi sordu, Kjær de burada, onunla da konuştu, gelmeyi de çok istedi ama bildiğim kadarıyla olmadı. Ona Türkiye'den ve İstanbul'un güzelliğinden bahsettim, o da biliyordu ve istiyordu gelmeyi.

Haberin Devamı

İtalyan arkadaşlar da sevindi Euro 2020'de eşleşmemize, ben de sevindim. İnşallah turnuvaya iyi başlarız. Bizim güçlü olduğumuzu biliyorlar, saygıyla karşılıyorlar."

YORUM YAZ