MENÜ

Hakan Çalhanoğlu'na dev talip!

Hakan Çalhanoğlu'na Paris Saint-Germain talip oldu. Milli futbolcu için transfer teklifini bildiren Fransız kulübü, Inter'e takas oyuncusu olarak da Georginio Wijnaldum'u önerdi. Hakan Çalhanoğlu'na gelen teklifi değerlendirmeye alan Inter, görüşmeleri sürdürüyor. İşte detaylar...

Hakan Çalhanoğlu'na dev talip!

Hakan Çalhanoğlu, dünya tarihine geçecek bir takas ile Paris Saint-Germain'e transfer olabilir. Kadrosunda, Lionel Messi, Kylian Mbappe ve Neymar gibi üst düzey yıldızları bulunduran Fransız ekibi, Hakan Çalhanoğlu için Inter'e Georginio Wijnaldum'u önerdi.

Haberin Devamı

HAKAN ÇALHANOĞLU YILDIZLAR KARMASININ 10 NUMARASI OLABİLİR

Aksam'ın Calicomercato'dan aktardığı habere göre; Paris Saint-Germain, geçen sezon Milan ile bu sezon da Inter ile çok başarılı bir performans ortaya koyan Hakan Çalhanoğlu'nu kadrosunu katmak istiyor.

Bu sezonu hayal kırıklığı ile tamamlayan Fransız devi, Şampiyonlar Ligi hayalini gerçekleştirmek için kesenin ağzını açmaya hazır. Haberin devamında, PSG'nin bu transfer için Inter'e bu sezonun başında Liverpool'dan kadrosuna kattığı Georginio Wijnaldum'u da içeren bir teklif sunduğu belirtildi.

TARİHE GEÇEBİLİR

Olası bir Georginio Wijnaldum-Hakan Çalhanoğlu takası gerçekleşmesi durumunda Milli yıldız yeni bir meydan okuma ile kendini yıldızlar karmasının içinde bulabilir. Ayrıca PSG'nin 28 yaşındaki futbolcunun transferi ile orta sahadaki dinamikliği artırmayı planladığı ifade edildi.

Haberin Devamı

Hakan Çalhanoğlu'nun Georginio Wijnaldum'dan daha düşük bir maaş alması da Fransız ekibini bu transfere yönlendiren etmenlerden biri olarak gösteriliyor.

YORUM YAZ