MENÜ

Hakan Çalhanoğlu Milan'ı adeta ipten aldı, İtalya'da gündem oldu!

Milan’da forma giyen milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, İtalya Kupası’nda Torino’ya karşı sonradan oyuna girip attığı 2 gol ile takımını yarı finale taşıdı. Bu performans sonrasında ise Çizme basını 25 yaşındaki futbolcuyu göklere çıkardı.

Hakan Çalhanoğlu Milan'ı adeta ipten aldı, İtalya'da gündem oldu!

İtalya Serie A ekiplerinden Milan forması giyen Hakan Çalhanoğlu, bu sezon ortaya koyduğu futbol ile beklentilerin altında kalmıştı. Ancak önceki gün kupada Torino ile oynanan çeyrek final mücadelesinde başrolde milli futbolcumuz vardı. Kırmızı-Siyahlılar, maçın son bölümlerine girerken 2-1 gerideydi, bu sırada ise 81’de oyuna Hakan dahil oldu.

Haberin Devamı

25 yaşındaki yıldız, 90+1’deki füzesiyle önce karşılaşmayı uzatmaya taşıdı, 106’da ise takımını öne geçirdi: 3-2. Son sözü ise Zlatan Ibrahimovic söylerken, Milan da maçtan 4-2 galip ayrılıp yarı finalde Juventus’un rakibi oldu.

‘Cehennemden çıkardı’

Mücadele sonrasında statta milli futbolcumuz için tezahüratlar yapılırken İtalyan basını da Hakan’dan övgü dolu sözlerle bahsetti. Tuttosport, “Hakan ve Zlatan, Torino’nun hocası Walter Mazzarri’nin kovulmasına sebep olacak” ifadelerine yer verdi. La Gazetta ise Zlatan ve Hakan için “Ne ikili ama. Oyunun kaderini değiştirdiler” yorumunu yaptı. Repubblica ise “Milan’ı cehennemden, Hakan çıkardı” dedi.

YORUM YAZ