MENÜ

Hakan Çalhanoğlu, Ibrahimovic'i takipten çıkardı

Milan ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan ve takımdan ayrılcağı konuşulan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, takımın dünyaca yıldız futbolcusu Zlatan Ibrahimovic'i sosyal medyada takip etmeyi bıraktı. İki futbolcu Benevento maçında gerginlik yaşamıştı. Bu gelişme, 27 yaşındaki futbolcunun takımdan ayrılacağı yönündeki iddiaları güçlendirdi.

Hakan Çalhanoğlu, Ibrahimovic'i takipten çıkardı

İtalyan devi Milan ile sezon sonu yollarının ayrılması beklenen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'ndan flaş bir hamle geldi.

Haberin Devamı

Milli futbolcumuz, takımın dünyaca yıldız futbolcusu Zlatan Ibrahimovic'i Instagram'dan takip etmeyi bıraktı. Bu gelişme, 27 yaşındaki futbolcunun Milan'dan ayrılacağı yönündeki iddiaları güçlendirdi. İki futbolcu son olarak Serie A'da geçtiğimiz hafta sonu oynanan Benevento maçında gerginlik yaşamıştı. Öte yandan İsveçli futbolcu da Hakan'ı sosyal medya hesabından sildi.

Haberin Devamı

Dünya devleri peşinde

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek Hakan Çalhanoğlu'nun takımdan ayrılcağı konuşuluyor. Yıldız futbolcuyla Manchester United, Arsenal, Chelsea, Juventus ve Inter gibi Avrupa devleri ilgileniyor. Hakan, bu sezon Milan ile Serie A, İtalya Kupası ve Avrupa Ligi olmak üzere çıktığı 39 maçta 9 gol 11 asistlik performans sergiledi.

YORUM YAZ