MENÜ

Hakan Arslan'ın kırmızı kartı iptal edilecek mi? | Beşiktaş - Sivasspor

Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş, evinde Sivasspor'u konuk etti. Beşiktaş'ın 3-0 kazandığı mücadeleye ilk yarının son anlarında yaşanan olay damga vurdu. Beşiktaş'ın ilk golünden önce yaşanan topun taca çıktığı yönünde itirazda bulunan Hakan Arslan hakeme telefonu gösterince sarı kart görmüştü. Ardından itirazlarına devam eden Hakan Arslan, kırmızı kart gördü. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada "İsmi Rafael olsaydı hallolurdu ama bakalım Hakan hallolacak mı bir itiraz yapalım." açıklamasını yapmıştı. Fanatik Gazetesi yazarı ve eski hakem Deniz Çoban, 'Kırmızı kart iptal edilir mi?' sorusunu yanıtladı.

Beşiktaş, Süper Lig'in 15. haftasında evinde Sivasspor'u konuk etti. Beşiktaş'ın 3-0 kazandığı mücadeleye ilk yarının son anlarında yaşanan olay damga vurdu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın ilk golünden önce yaşanan topun taca çıktığı yönünde itirazda bulunan Hakan Arslan hakeme telefonu gösterince sarı kart görmüştü. Ardından itirazlarına devam eden Hakan Arslan, kırmızı kart gördü.

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada "İsmi Rafael olsaydı hallolurdu ama bakalım Hakan hallolacak mı bir itiraz yapalım." açıklamasını yapmıştı. Fanatik Gazetesi yazarı ve eski hakem Deniz Çoban, 'Kırmızı kart iptal edilir mi?' sorusunu yanıtladı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun kırmızı kartı iptal ederse şaşırmayacağını ifade eden Deniz Çoban, "Rafael hakkında nasıll böyle bir karar verdilerse Hakan Arslan için de verebilirler. Kırmızı kartın kaldırılması kabul edilebilir değil." dedi.

Haberin Devamı

PFDK'nın kendisini hakem yerine koyduğunu ifade eden Deniz Çoban, "Rafael'e verilen karar diğer müracaatların kapısını açtı. Bundan sonra herkes 'Bizim için de hukuksuz bir karar alabilir' demeye çalışıyor. Bence çok haklılar" dedi.

YORUM YAZ