MENÜ

Hagi'den özel program

Galatasaray Teknik Direktörü Gheoghe Hagi yara sarmaya devam ediyor. Fenerbahçe maçı öncesinde göreve geldikten sonra sarı kırmızılı futbolcuları öncelikle moral motivasyon açısından toparlamaya çalışan George Hagi, günler geçtikçe futbol takımındaki sıkıntıların detayını öğrenmeye başladı.

Hagi'den özel program

Sarı kırmızılı takımın kondisyon eksikliğini öncelikle tespet eden Hagi, antrenman sayısını ve dozajını artırarak futbolcularını hazırlamaya çalışıyor. Milan Baros'un sakatlığında Mehmet Battal'a şans vermek isteyen Hagi, genç golcünün temposunu görünce şaşkınlığa uğradığı öğrenildi. Sakatlığı döneminde doğru çalıştırılmayan Mehmet Battal'ın kilosunun 90 kiloyu aştığı ve geçen yılkı temposundan çok uzaklaştığı rapor edildi. Mehmet Battal'a özel program veren Hagi, bu oyuncunun form tutması halinde Pino ile birlikte şans vereceği öğrenildi.

Haberin Devamı

EMRE ÇOLAK GÖZDESİ
G.Saray Teknik Direktörü Hagi sarı kırmızılı takımın alt yapıdan yetişen genç yıldız Emre Çolak için ise özel mesai harcıyor. Emre Çolak'ın teknik gelişimi için Hagi, doğrudan kendisi genç yıldız ile çalışıyor. Ayrıca Emre Çolak'ın fizik yetersizliğinin giderilmesi için ayrı bir çalışma proramı hazırlandı. Hagi ayrıca Denizlispor'dan transfer edilen ve sezon başındaki sakatlığı yüzünden bugüne kadar forma giyemeyen Çağlar'ın hazır hale getirilmesi için yardımcılarını alarma geçirdi. Çağlar'ın bir an önce forma giymesi için ayrı bir özel program daha hazırlandı.

Milan Baros ve Arda'nın sakatlıklarının uzaması sonrasında Hagi'nin sağlık heyeti ile özel toplantılar yaptığı öğrenildi. Rijkaard döneminde takımın iyi çalıştırılmadığı için sakatlıkların çoğaldığı dile getirildi ve bu durum yüzünden Hagi'nin bazı oyunculara sağlık heyetinden görüş alarak antrenman proğramı hazırladığı öğrenildi.

DHA

YORUM YAZ