MENÜ

Hagi, Baros'u kovdu

Galatasaray'ın dün yapılan idmanında sinirler gerildi. Çalışma boyunca Hagi'nin her kararına itiraz eden Milan Baros, Rumen çalıştırıcı tarafından antrenmandan kovuldu!

Hagi, Baros'u kovdu

Sarı-Kırmızılılar, yarın Ankaragücü’yle yapacağı maçın hazırlıklarını dün sürdürdü. Saat 15.00’te başlayan çalışma, tatsız bir olayla son buldu.

Milan Baros, idman boyunca Hagi’nin hemen her kararına itiraz etti, söylendi. Bu durum hem teknik heyette, hem takım arkadaşları arasında huzursuzluk yarattı. Ancak asıl olay, çift kale maça geçildiğinde patladı. Önce bir süre as takımda oynayan Çek forvet, daha sonra Rumen teknik direktör Hagi tarafından yedek takıma geçirildi. Bu duruma itiraz eden Baros, “Böyle iyi, ben burada oynamak istiyorum” dedi. Hagi’nin aynı zamanda hakemlik de yaptığı maçta Rumen teknik adamın verdiği kararlara itiraz etmeye devam eden Baros, sonunda Rumen teknik adamı çıldırttı. Hagi, oyuncusuna çıkışarak, “Burada hoca kim? Sen misin, ben miyim?” diyerek Baros’u idmandan kovdu ve salona gönderdi. Ancak bu duruma oldukça kızan tecrübeli golcü, önce salona geçip bir süre çalıştı. Ardından sinirli bir şekilde arabasıyla tesislerden hızla çıkıp gitti. Yönetim, Çek forvete verilecek cezayı belirlemek için yurt dışında bulunan Başkan Adnan Polat’ın İstanbul’a dönmesini bekliyor.

Yönetimin açıklaması

Florya Metin Oktay Tesisleri ’nde gerçekleştirilen idmanın son bölümünde Milan Baros, Hagi tarafından disiplin kuralları çerçevesinde uyarılmasının ardından idmanın son bölümünü salonda tamamlamıştır. Teknik direktörümüz tarafından bu konuyla ilgili olarak hazırlanan rapor, Yönetim Kurulu’na gönderilmiştir. Gerekli değerlendirme en kısa zamanda yapılacaktır.

Haberin Devamı
YORUM YAZ