MENÜ

ya gelseydi Haberleri

ya gelseydi ile ilgili haberler

-
Marek Hamsik Beşiktaş'a "Ya Gelseydi?"

Marek Hamsik Beşiktaş'a "Ya Gelseydi?"

20 Ocak 2020 Pazartesi
Fanatik TV’de ekranlara gelen “Ya Gelseydi” de gazete editörlerimiz Nihat Uzel ve Tolga Kuru yıllarca Süper Lig takımlarına yazılıp çizilen oyuncuların olası performanslarını konuşuyor! Adı bir süre boyunca Beşiktaş ile anılan Slovak orta saha Marek Hamsik’in Beşiktaş’a olası transferini masaya yatıran ikili, yıldız oyuncunun performansını detaylıca analiz ettiler.
Fenerbahçe'ye Kolarov "Ya Gelseydi?"

Fenerbahçe'ye Kolarov "Ya Gelseydi?"

17 Ocak 2020 Cuma
Fanatik Tv’de ekrana gelen “Ya Gelseydi” programında gazete editörlerimiz Nihat Uzel ve Tolga Kuru yıllarca Süper Lig takımlarına yazılıp çizilen oyuncuların olası performanslarını konuşuyor! Fenerbahçe taraftarlarının aylarca beklediği sol bek transferinin gözde ismi Kolarov'un sarı lacivertli ekibe olası transferini masaya yatıran ikili, oyuncunun performansını detaylıca analiz ettiler.
Galatasaray'a Haaland "Ya Gelseydi"

Galatasaray'a Haaland "Ya Gelseydi"

15 Ocak 2020 Çarşamba
Fanatik Tv’nin yeni programı “Ya Gelseydi” de gazete editörlerimiz Nihat Uzel ve Tolga Kuru yıllarca Süper Lig takımlarına yazılıp çizilen oyuncuların olası performanslarını konuşuyor! Norveçli golcü futbolcu Erling Haaland'ın Galatasaray'a olası transferini masaya yatıran ikili, golcü oyuncunun performansını detaylıca analiz ettiler.
Diego Costa Beşiktaş'a "Ya Gelseydi?"

Diego Costa Beşiktaş'a "Ya Gelseydi?"

13 Ocak 2020 Pazartesi
Fanatik Tv’nin yeni programı “Ya Gelseydi” de gazete editörlerimiz Nihat Uzel ve Tolga Kuru yıllarca Süper Lig takımlarına yazılıp çizilen oyuncuların olası performanslarını konuşuyor! İlk bölümde adı Beşiktaş ile anılan Diego Costa'nın olası transferini masaya yatıran ikili, oyuncunun performansını detaylıca analiz ettiler.
Galatasaray taraftarları o ikiliyi çok bekledi!

Galatasaray taraftarları o ikiliyi çok bekledi!

11 Ocak 2020 Cumartesi
Fanatik Tv’nin yeni programı “Ya Gelseydi” de gazete editörlerimiz Nihat Uzel ve Tolga Kuru yıllarca Süper Lig takımlarına yazılıp çizilen oyuncuların olası performanslarını konuşuyor! İlk bölümde adı Galatasaray ile anılan Reyes ve Forlan'ın olası transferini masaya yatıran ikili, iki oyuncunun performansını detaylıca analiz ettiler.
Fenerbahçe'ye Hulk "Ya Gelseydi?"

Fenerbahçe'ye Hulk "Ya Gelseydi?"

9 Ocak 2020 Perşembe
Fanatik Tv’nin yeni programı “Ya Gelseydi” de gazete editörlerimiz Nihat Uzel ve Tolga Kuru yıllarca Süper Lig takımlarına yazılıp çizilen oyuncuların olası performanslarını konuşuyor! İlk bölümde Brezilyalı golcü Hulk’un Fenerbahçe’ye olası transferini masaya yatıran ikili, golcü oyuncunun performansını detaylıca analiz ettiler.