MENÜ

tuvalet kağıdı Haberleri

tuvalet kağıdı ile ilgili haberler

-
O Meydan Okumanın Sonu Geldi!

O Meydan Okumanın Sonu Geldi!

30 Mart 2020 Pazartesi
Yeni tip corona virüs salgını yüzünden tüm futbol dünyasının eve kapanmasıyla ortaya çıkan, tuvalet kağıdı sektirme challangeın galiba sonuna gelindi. Bu meydan okumaya katılmak isteyen bir sosyal medya kullanıcısı için işler adeta sarpa sardı. İşte o komik ve talihsiz anlar!
Ayew kardeşlerden yeni akım!

Ayew kardeşlerden yeni akım!

28 Mart 2020 Cumartesi
Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Andre Ayew, evde kaldığı süreçte yeni bir akım yarattı. Corona virüs salgını nedeniyle kardeşleriyle evde vakit geçiren Andre Ayew, tuvalet kağıdı sektirip, paslaşıp, son vuruşunu ise röveşata ile tamamladı. işte o video...
Tuvalet kağıdı sektirmeye yeni boyut!

Tuvalet kağıdı sektirmeye yeni boyut!

24 Mart 2020 Salı
Corona virüs ülkemizi de yoğun şekilde etkilemeye devam ediyor. Bu salgınla mücadelenin en etkili yollarından biri de evde kalarak kendimizi dış dünyadan izole etmek. Evde can sıkıntısını gidermek için yapılan, sosyal medyada gündem olmuş ve bir çok ünlü futbolcunun da yaptığı challenge! Tuvalet kağıdı sektirme. İrfan Akbaş sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüde tuvalet kağıdı sektirmekle kalmadı rövaşata da yaptı.
Eski yıldızdan kinayeli video: "Tuvalet Kağıdı Bulamadım!"

Eski yıldızdan kinayeli video: "Tuvalet Kağıdı Bulamadım!"

23 Mart 2020 Pazartesi
Corona virüs salgını nedeniyle insanları teşvik etme amacıyla evde kalma akımlarının yapıldığı sosyal medyaya Rumen futbolunun efsane ismi Gabi Balint damga vurdu! Tuvalet kağıdı sektirme akımına, tuvalet kağıdı olmadan katılan eski yıldız; videonun sonunda "Bu iddiayı kabul ediyorum. Ama artık tuvalet kağıdı bulamadım" yorumunda bulundu.
O akımın en iyi videosu geldi!

O akımın en iyi videosu geldi!

20 Mart 2020 Cuma
Arsenal formasıyla özdeşlesen efsanevi forvet Thierry Henry'den tuvalet kağıdı akımına özel video geldi. Henry tuvalet kağıdını adeta topmuş gibi kullanarak birbirinden klas hareketlere imza attı. 42 yaşındaki Fransız antrenör, bu videoyla adeta "Form Geçici Klas Kalıcıdır" sözünü bizlere hatırlattı.
O Akıma Kuzeyin Kralı da katıldı!

O Akıma Kuzeyin Kralı da katıldı!

20 Mart 2020 Cuma
Trabzonspor'un Norveçli gol kralı Alexander Sörloth da tuvalet kağıdı sektirme akımına katıldı. Evde kalmak adına futbolcuların başlattığı bu akım, her gün futbolcular tarafından sosyal medyada paylaşılıyor. Norveçli golcü Sörloth da tuvalet kağıdıyla hünerlerini sergiledi!