MENÜ

Türker Oktay Haberleri

Türker Oktay ile ilgili haberler

-
Emre Sakçı'nın antrenörü Türker Oktay, FANATİK'e konuştu

Emre Sakçı'nın antrenörü Türker Oktay, FANATİK'e konuştu

30 Aralık 2021 Perşembe
50 m kurbağalamayı dünyada 25 saniyenin altında yüzen ilk sporcu olan Emre Sakçı'nın antrenörü Türker Oktay, FANATİK'e konuştu: Bu rekoru Dünya Şampiyonası'nda kıracaktık ama hakemler tarafından haksız bir şekilde diskalifiye edildik. Burada kalmaz demiştik
Emre Sakçı Avrupa rekoru kırdı!

Emre Sakçı Avrupa rekoru kırdı!

10 Kasım 2020 Salı
Milli yüzücümüz Emre Sakçı yine durmadı... 50m kurbağalamadaki rekor başarısını bu kez 100m'de gösterdi. 22 yaşındaki sporcumuz güçlü rakibi Belarus'lu Shymanovich'i geride bırakıp 55.74'le bu kategoride de Avrupa rekorunu kırdı, dünya rekorunu 13 saliseyle kaçırdı. Uluslararası Yüzme Ligi'nde yarıştığı Iron Takımı'nın yarı finale çıkmasında büyük rol oynayan ve son iki yarışı kalan Emre Sakçı'nın antrenörü Türker Oktay Fanatik'e konuştu: "10 Kasım gibi özel bir günde rekor kırdık, çok gururluyuz. Zihinsel olarak yorulduk ama buna değdi"
Türker Oktay: Daha da iyi yerlere geleceğiz

Türker Oktay: Daha da iyi yerlere geleceğiz

23 Aralık 2019 Pazartesi
Türkiye Yüzme Milli Takımı ve Fenerbahçe A Takımı antrenörlerinden Türker Oktay, yüzmede son dönemde yakalanan ivme sayesinde bayrak yarışları düzeyinde dahi Avrupa ve dünya şampiyonalarında mücadele edecek seviyeye ulaşıldığı, Türkiye’nin daha da iyi yerlere geleceğine inandığını söyledi.