MENÜ

Tohum Otizm Vakfı Haberleri

Tohum Otizm Vakfı ile ilgili haberler

-
Panasonic Life Solutions Türkiye otizmli çocuklar için koştu

Panasonic Life Solutions Türkiye otizmli çocuklar için koştu

8 Kasım 2021 Pazartesi
İnsan odaklı yaklaşımlarla daha yaşanılabilir bir dünya hedefi ile faaliyet gösteren ve hayata değer katan projeleriyle dikkat çeken Panasonic Life Solutions Türkiye, N Kolay 43. İstanbul Maratonu’na katıldı.
Panasonic Life Solutions Türkiye otizmli çocuklar için koşacak

Panasonic Life Solutions Türkiye otizmli çocuklar için koşacak

5 Kasım 2021 Cuma
İnsan odaklı yaklaşımlarla daha yaşanılabilir bir dünya hedefi ile faaliyet gösteren ve hayata değer katan projeleriyle dikkat çeken Panasonic Life Solutions Türkiye, N Kolay 43. İstanbul Maratonu’na katılıyor. 7 Kasım günü gerçekleştirilecek maratona Çalışan Gönüllüleri ile katılacak olan Panasonic Life Solutions Türkiye, 8 kilometre Halk Koşusunda yerini alarak adımlarını iyiliğe dönüştürecek. Tohum Otizm Vakfı yararına koşmayı hedefleyen koşu grubu, otizmin erken tanısı konusunda farkındalık yaratmayı amaçlarken aynı zamanda otizmli çocuklar için online olarak bağış da toplayacak.
Engelliler haftası'nda “Herkes Aynı Olsa” hareketi

Engelliler haftası'nda “Herkes Aynı Olsa” hareketi

19 Mayıs 2020 Salı
Engelli bireylerin toplumda karşılaştıkları ayrımcılık ve sorunlar hakkında farkındalık oluşturulması amacıyla BM kararıyla kabul edilen 10 – 16 Mayıs Engelliler Haftası’nda; Sabancı Vakfı’nın desteğiyle Tohum Otizm Vakfı ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji ve Eğitim Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (SEÇBİR) tarafından farklılıkların birlikteliğine dikkat çekmek için yapılan “Herkes Aynı Olsa” çağrısına pek çok kurum ve ünlü isim destek verdi .