MENÜ

şov Haberleri

şov ile ilgili haberler

-
Kadın Basketbol Takımından Şov! Böylesi Görülmedi...

Kadın Basketbol Takımından Şov! Böylesi Görülmedi...

8 Mart 2020 Pazar
Amerika'da Kolej Ligi'nde mücadele eden South Dakota State Jackrabbits Kadın Basketbol Takımı öğrencilerinden eşi benzeri görülmemiş şov geldi. Orta saha çizgisinin gerisinden art arda 5 tane üçlük atan kadınların bu şovu, sosyal medyada büyük beğeni topladı. Üniversite Ligi'nde mücadele eden Kadın Basketbol Takımının bu görüntüleri viral olarak geniş bir etkileşim yakaladı.
Messi yine bir ilki başardı

Messi yine bir ilki başardı

27 Kasım 2019 Çarşamba
Şampiyonlar Ligi'nin 5. haftasındaki F grubundaki tüm maçların kaderlerini belirleyecek mücadelede Barcelona sahasında Borussia Dortmund'u ağırladı. Karşılaşmanın ilk yarısına dünyaca ünlü yıldız futbolcu Messi damga vurdu. Arjantinli ilk yarıda bir gol bir asistlik performansa imza attı. Aynı zamanda Şampiyonlar Ligi tarihinde 34 farklı takıma gol atan Lionel Messi, tarihte bunu başaran ilk oyuncu oldu.İşte o anlardan kareler...
Sörloth şov sürüyor

Sörloth şov sürüyor

20 Kasım 2019 Çarşamba
Sezon başında İngiliz ekibi Crystal Palace’tan 2 yıllığına kiralanan Alexander Sörloth milli formayla şova devam ediyor... Trabzonspor formasıyla 19 maçta 8 gol, 4 asistle yıldızlaşan 23 yaşındaki forvet, Norveç Milli Takımı’nda da gollerini sürdürdü.
Ronaldo şov yaptı!

Ronaldo şov yaptı!

9 Ekim 2019 Çarşamba
Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, futboluyla göz doldurmaya devam ediyor. İtalya Serie A'da Inter deplasmanından önce San Siro çimlerine ısınmaya çıkan Cristiano Ronaldo, göze hoş gelen hareketlerle maç öncesi rakibine gözdağı verdi. O anlar kameralara böyle yansıdı.
Beşiktaş'tan imza şov

Beşiktaş'tan imza şov

30 Temmuz 2018 Pazartesi
Siyah-Beyazlılar’ın 4 yeni transferi; Enzo Roco, Umut Nayir, Dorukhan Toköz ve Güven Yalçın için yarın Vodafone Park’ta imza töreni düzenlenecek