MENÜ

Red Bull Solo Q Haberleri

Red Bull Solo Q ile ilgili haberler

Red Bull Solo Q Haberleri

Red Bull Solo Q ile ilgili haberler

Son dakika Red Bull Solo Q haberleri ile ilgili Fanatik.com.tr'ye eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Red Bull Solo Q gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Red Bull Solo Q haber sayfamızda...
İşte Red Bull Solo Q Türkiye Finali heyecanı

İşte Red Bull Solo Q Türkiye Finali heyecanı

31 Ağustos 2022 Çarşamba
Türkiye’nin en iyi düellocularının şampiyonluk için mücadele verdiği ‘1v1’ League Of Legends turnuvası Red Bull Solo Q Türkiye Finali’nde en iyi isim belli oldu. Büyük final Tarihi Hüsrev Kethüda Hamamı’na kurulan özel alanda gerçekleştirildi. Playoff turunu başarılı şekilde geçen 4 oyuncu finalde oyunu yeni bir boyuta taşımak ve en iyi düellocu olmak için mücadele verdi. Büyük finalde Türkiye kupasının sahibi Berkay “Kazing” Özyurt oldu. Red Bull Solo Q Türkiye Finali’nin tekrarı Twitch.tv/redbulltr adresinden izlenebiliyor.
Türkiye'nin en iyisi Red Bull Solo Q finalinde belli oldu

Türkiye'nin en iyisi Red Bull Solo Q finalinde belli oldu

20 Ağustos 2022 Cumartesi
Türkiye’nin en iyi düellocularının şampiyonluk için mücadele verdiği ‘1v1’ League Of Legends turnuvası Red Bull Solo Q finali nefes kesti. Playoff turunda hünerlerini sergileyen düelloculardan Ahmet Emir “Rubeud” Koçak, Yusuf “Rok” Kaynakçı, Berkay “Kazing” Özyurt ve Mürsel “mursobaby” Can; finalde oyunu yeni bir boyuta taşımak ve en iyi düellocu olmak için mücadele verdi. Tarihi Hüsrev Kethüda Hamamı’na kurulan özel alanda yapılan büyük finalde Türkiye kupasının sahibi Berkay “Kazing” Özyurt oldu. Şampiyon olan düellocu ABD’de düzenlenecek dünya finalinde ülkemizi temsil etme hakkını elde etti.
Red Bull Solo Q finalinde belli oluyor

Red Bull Solo Q finalinde belli oluyor

17 Ağustos 2022 Çarşamba
Türkiye’nin en iyi düellocularının şampiyonluk için mücadele verdiği ‘1v1’ League Of Legends turnuvası Red Bull Solo Q’da final zamanı geldi. Playoff turunda hünerlerini sergileyen düelloculardan Ahmet Emir “Rubeud” Koçak, Yusuf “Rok” Kaynakçı, Berkay “Kazing” Özyurt ve Mürsel “mursobaby” Can; finalde oyunu yeni bir boyuta taşımak ve en iyi düellocu olmak için mücadele edecek. 19 Ağustos Cuma günü Tarihi Hüsrev Kethüda Hamamı’na kurulacak özel alanda yapılacak büyük finalde Türkiye kupası sahibini bulacak. Şampiyon olan düellocu ABD’de düzenlenecek dünya finalinde ülkemizi temsil etme hakkını elde edecek.
Red Bull Solo Q'da finale kalan düellocular belli oldu

Red Bull Solo Q'da finale kalan düellocular belli oldu

10 Ağustos 2022 Çarşamba
Türkiye’nin en iyi düellocularının şampiyonluk için mücadele verdiği ‘1v1’ League Of Legends turnuvası Red Bull Solo Q’da finale çıkan 4 isim belli oldu. Playoff turunda hünerlerini sergileyen düelloculardan Ahmet Emir “Rubeud” Koçak, Yusuf “Rok” Kaynakçı, Berkay “Kazing” Özyurt ve Mürsel “mursobaby” Can isimlerini Türkiye Finali’ne yazdırdı. Playoff turunun ardından 19 Ağustos’ta yapılacak büyük finalde Türkiye kupası sahibini bulacak. Şampiyon olan düellocu ise Amerika Birleşik Devletleri’nde düzenlenecek dünya finalinde ülkemizi temsil etme hakkını elde edecek. Red Bull Solo Q turnuvasıyla ilgili detaylı bilgi http://redbull.com/soloq adresinde.
Red Bull Solo Q'da final şekilleniyor

Red Bull Solo Q'da final şekilleniyor

2 Ağustos 2022 Salı
Türkiye’nin en iyi düellocularının şampiyonluk için mücadele verdiği ‘1v1’ League Of Legends turnuvası Red Bull Solo Q’da finale çıkan 4 düellocu belli oluyor. Turnuva boyunca düzenlenen 10 elemenin birinde başarılı olan isimler, 8 Ağustos Pazartesi günü gerçekleşecek olan playoff turunda finale kalmak için mücadele verecek. Playoff turunun ardından 19 Ağustos’ta yapılacak büyük finalde Türkiye kupası sahibini bulacak. Şampiyon olan düellocu ise Amerika Birleşik Devletleri’nde düzenlenecek dünya finalinde ülkemizi temsil etme hakkını elde edecek. Red Bull Solo Q turnuvasıyla ilgili detaylı bilgi http://redbull.com/soloq adresinde.
Ahmet “HULKSMASH” Cumhur: Red Bull Solo Q'da şampiyon olunca Avrupa'dan teklif aldım

Ahmet “HULKSMASH” Cumhur: Red Bull Solo Q'da şampiyon olunca Avrupa'dan teklif aldım

10 Temmuz 2022 Pazar
Türkiye’nin en iyi düellocularının şampiyonluk için mücadele ettiği ‘1v1’ League Of Legends turnuvası Red Bull Solo Q, 2022 yılının en iyisini belirlemek için geri döndü. 25 Haziran’da yapılan ilk elemeyle start alan Red Bull Solo Q’nun son şampiyonu Ahmet “HULKSMASH” Cumhur, Fanatik’e verdiği röportajda, “Red Bull Solo Q’da şampiyon olduktan sonra Yunanistan, Hollanda ve Almanya’daki takımlardan teklif aldım” dedi. Türkiye’nin en iyi düellocularının hünerlerini sergileyip, şampiyonluk için mücadele verdiği ‘1v1’ League Of Legends turnuvası Red Bull Solo Q, 2022 yılının en iyi düellocusunu belirlemek için start aldı. Oyuncuların vazgeçemediği League Of Legends’da üst koridorun kazananını belirleyecek olan Red Bull Solo Q turnuvasının son şampiyon ismi Ahmet “HULKSMASH” Cumhur, turnuva sürecini ve elde ettiği başarı sonrasında yaşadıklarını Fanatik’e anlattı.
Kendimizi göstermenin adresi: Red Bull Solo Q

Kendimizi göstermenin adresi: Red Bull Solo Q

24 Haziran 2022 Cuma
Red Bull Solo Q’da yarışacak olan Türkiye'nin en iyi League of Legends oyuncularından Asım Cihat “fabFabulous” Karakaya, organizasyonun çok değerli olduğunu ifade etti. Karakaya, “İnsanların bireysel olarak kendini gösterebileceği bir turnuva yok denecek kadar az. İşte tam burada Red Bull Solo Q turnuvası devreye giriyor. Gerçekten yetenekli olduğunu düşünenler için kendini göstermenin tam adresi” dedi.
Red Bull Solo Q 2022'de ilk eleme zamanı

Red Bull Solo Q 2022'de ilk eleme zamanı

23 Haziran 2022 Perşembe
Türkiye’nin en iyi düellocularının hünerlerini sergilediği ‘1v1’ League Of Legends turnuvası Red Bull Solo Q, 2022 yılının en iyisini belirlemek için geri döndü. 25 Haziran’da yapılacak ilk elemeyle start alacak Red Bull Solo Q’da 6 çevrim içi, 2 şehir elemesi ve 2 de üniversite elemesinde rakiplerini alt eden katılımcılar, play-off turuna katılma hakkı kazanacak. Play-off’un ardından İstanbul’da gerçekleştirilecek dev final ile Red Bull Solo Q 2022’in en iyi oyuncusu belli olacak. Red Bull Solo Q turnuvasına katılmak isteyen oyuncular http://redbull.com/soloq adresinden kayıt olabiliyor
Red Bull Solo Q en iyi düellocuyu belirlemek için döndü

Red Bull Solo Q en iyi düellocuyu belirlemek için döndü

16 Haziran 2022 Perşembe
Türkiye’nin en iyi düellocularının şampiyonluk için mücadele ettiği ‘1v1’ League Of Legends turnuvası Red Bull Solo Q, 2022 yılının en iyisini belirlemek için geri dönüyor. 25 Haziran’da yapılacak ilk elemeyle start alacak Red Bull Solo Q’da 6 çevrim içi, 2 şehir elemesi ve 2 de üniversite elemesinde rakiplerini alt eden düellocular play-off turuna katılma hakkı kazanacak. Play-off’un ardından İstanbul’da gerçekleştirilecek dev final ile Red Bull Solo Q 2022’in en iyi düellocusu belli olacak. Red Bull Solo Q turnuvasına katılmak isteyen oyuncular http://redbull.com/soloq adresinden kayıt olabiliyor.
Red Bull Solo Q'da 2021'in en iyisi belli oldu

Red Bull Solo Q'da 2021'in en iyisi belli oldu

13 Kasım 2021 Cumartesi
Türkiye’nin en iyi düellocularının mücadele verdiği ‘1v1’ League Of Legends turnuvası Red Bull Solo Q’da 2021 yılının en iyisi belli oldu. Oyunun dengesini değiştiren anın heyecanını yaşatan turnuvada, zorlu elemeleri geçerek büyük finale gelen 8 amatör oyuncu, kupaya uzanmak için kıyasıya mücadele etti. 9 saat süren çekişmeli mücadele sonunda Ahmet “Hulksmash” Cumhur mutlu sona ulaşarak Türkiye’nin en iyisi olmayı başardı. Türkiye Şampiyonu Ahmet Cumhur, aldığı bu başarıyla Münih’te düzenlenecek Red Bull Solo Q Dünya Finali biletini de kapmış oldu.
Red Bull Solo Q'da büyük final zamanı

Red Bull Solo Q'da büyük final zamanı

11 Kasım 2021 Perşembe
Türkiye’nin en iyi düellocularının mücadele verdiği ‘1v1’ League Of Legends turnuvası Red Bull Solo Q’da 2021 yılının en iyisi belli oluyor. Oyunun dengesini değiştiren anın heyecanını yaşatmak için geri dönen Red Bull Solo Q’da, çevrim içi elemelerin yanı sıra, İstanbul ve Ankara’da düzenlenen çevrim dışı elemelerde rakiplerini alt eden düellocular, 8 Kasım’da gerçekleştirilen Play Off’un ardından büyük finale kalmak için mücadele verdi. Play Off turunda da başarılı olan 8 oyuncu, artık kupayı kaldırıp şampiyon olmaya çok yakın. 12 Kasım akşamı Red Bull Türkiye Twitch kanalından canlı yayınlanacak ve 2021’in en iyi düellocusunun belli olacağı Red Bull Solo Q ile ilgili detaylı bilgiye http://redbull.com/soloq adresinden ulaşabilirsiniz.
Asım Cihat Karakaya: Hedefim yurt dışında başarı kazanmak

Asım Cihat Karakaya: Hedefim yurt dışında başarı kazanmak

9 Kasım 2021 Salı
2020 yılında “Vadi’nin Ustaları” turnuvasında şampiyonluğa ulaşan ve e-spor kariyerinde birçok başarıya imza atan Asım Cihat Karakaya ‘fabFabulous’, “Benim en çok istediğim şey yurt dışında ülkemize bir başarı getirmekti. Hala da hedefim bu” açıklamasını yaptı.
Red Bull Solo Q'da Play-Off zamanı

Red Bull Solo Q'da Play-Off zamanı

4 Kasım 2021 Perşembe
Türkiye’nin en iyi düellocularının mücadele verdiği ‘1v1’ League Of Legends turnuvası Red Bull Solo Q, 2021 yılının en iyisini bulmak ve oyunun dengesini değiştiren anın heyecanını yaşatmak için geri döndü. Son çevrim içi elemelerinin bu hafta 5,6 ve 7 Kasım’da gerçekleştirilecek olan Red Bull Solo Q’da, şehir elemeleri ise 6 Kasım Cumartesi günü İstanbul ve Ankara’da düzenlenecek. Son hafta elemelerinin ardından rakiplerini alt eden 16 oyuncu, 8 Kasım Pazartesi günü yapılacak olan Play-Off turuna katılma hakkı kazanacak. 12 Kasım’da ise İstanbul’daki dev final ile Red Bull Solo Q 2021’in en iyi düellocusu belli olacak. Oyuncular, Red Bull Solo Q ile ilgili detaylı bilgiye http://redbull.com/soloq adresinden ulaşabiliyor.
Red Bull Solo Q'da play-off'un ilk düellocuları belli oldu

Red Bull Solo Q'da play-off'un ilk düellocuları belli oldu

28 Ekim 2021 Perşembe
Türkiye’nin en iyi düellocularının mücadele verdiği ‘1v1’ League Of Legends turnuvası Red Bull Solo Q, 2021 yılının en iyisini bulmak ve oyunun dengesini değiştiren anın heyecanını yaşatmak için geri döndü. Her oyuncunun katılımına açık olan Red Bull Solo Q’da, 23-24 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen ilk hafta elemelerinin sonucunda Play-Off turuna ismini yazdıran ilk ‘düellocular’ belli oldu. Solo Q heyecanı ise 7 Kasım’a kadar sürecek elemelerle devam ediyor. Geriye kalan 5 çevrim içi elemede ve 6 Kasım’da İstanbul ile Ankara olmak üzere 2 de çevrim dışı şehir elemesinde rakiplerini alt eden 16 oyuncu, Play-Off turuna katılma hakkı kazanacak. 12 Kasım’da İstanbul’da gerçekleştirilecek dev final ile Red Bull Solo Q 2021’in en iyi düellocusu belli olacak. Oyuncular, Red Bull Solo Q ile ilgili detaylı bilgiye http://redbull.com/soloq adresinden ulaşabiliyor.
Arcane ne zaman yayınlanacak? İşte ayrıntılar...

Arcane ne zaman yayınlanacak? İşte ayrıntılar...

28 Ekim 2021 Perşembe
Günümüzün en popüler oyunlarından birisi olan League of Legends'ın yaratıcılarının imzasını taşıyan yeni animasyon dizisi Arcane'in yayın tarihi yaklaşırken, dizinin konusu ve yayın tarihi merak konusu oldu.
Red Bull Solo Q'da büyük heyecan

Red Bull Solo Q'da büyük heyecan

28 Ekim 2021 Perşembe
League of Legends oyuncularını üst koridorda ve 1'e 1 formatında karşı karşıya getiren Red Bull Solo Q'nun eleme süreci başladı.
Red Bull Solo Q Türkiye'nin en iyi düellocusunu belirlemek için geri döndü!

Red Bull Solo Q Türkiye'nin en iyi düellocusunu belirlemek için geri döndü!

13 Ekim 2021 Çarşamba
Türkiye’nin en iyi düellocularının mücadele verdiği ‘1v1’ League Of Legends turnuvası Red Bull Solo Q, 2021 yılının en iyi oyuncusunu bulmak ve oyunun dengesini değiştiren anın heyecanını yaşatmak için geri döndü. Amatörden profesyonele her oyuncunun katılımına açık olan Red Bull Solo Q heyecanı, 1 Ekim’de kayıtların açılmasıyla start aldı. 17 Ekim - 7 Kasım tarihleri arasında 7 çevrim içi eleme ve 6 Kasım’da İstanbul ile Ankara olmak üzere 2 de çevrim dışı şehir elemesinde rakiplerini alt eden 16 oyuncu, Play-Off turuna katılma hakkı kazanacak. 12 Kasım’da İstanbul’da gerçekleştirilecek dev final ile Red Bull Solo Q 2021’in en iyi düellocusu belli olacak. Oyuncular, Red Bull Solo Q ile ilgili detaylı bilgiye http://redbull.com/soloq adresinden ulaşabiliyor.
Solo Q 2020'de şampiyon 'Kazing'

Solo Q 2020'de şampiyon 'Kazing'

11 Kasım 2020 Çarşamba
Türkiye’nin en iyi oyuncularını bir araya getiren ‘1v1’ League of Legends turnuvası Red Bull Solo Q’da 8 düellocu Türkiye’nin en iyisi olmak için mücadele etti.
1v1 LoL turnuvası Red Bull Solo Q 2020 şampiyonunu buldu

1v1 LoL turnuvası Red Bull Solo Q 2020 şampiyonunu buldu

9 Kasım 2020 Pazartesi
Türkiye’nin en iyi oyuncularını bir araya getiren ‘1v1’ League of Legends turnuvası Red Bull Solo Q’da 8 düellocu Türkiye’nin en iyisi olmak için mücadele etti. Büyülü bir atmosfere sahip Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen turnuvada rakiplerini bir bir geçen Berkay "Kazing" Özyurt Türkiye şampiyonu oldu. 8 büyük League of Legends yayıncısı arasından ise Asım Cihat "fabFabulous" Karakaya Vadi’nin Ustası unvanının sahibi olmayı başardı.
1v1 LoL turnuvası Red Bull Solo Q yeni şampiyonunu arıyor

1v1 LoL turnuvası Red Bull Solo Q yeni şampiyonunu arıyor

5 Kasım 2020 Perşembe
Türkiye’nin en iyi oyuncularını bir araya getiren ve binlerce düellocunun mücadele ettiği ‘1v1’ League of Legends turnuvası Red Bull Solo Q’da Türkiye Finali 7 Kasım Cumartesi günü oynanacak. Amatör oyuncuların kıyasıya mücadele ettiği Red Bull Solo Q finalinde 8 büyük League of Legends yayıncısının da Vadi’nin Ustası unvanı için yarışacak. Nefes kesecek final heyecanı Esma Sultan Yalısı’nda yaşanacak ve saat 17.00’da Red Bull Türkiye Twitch kanalından canlı yayınlanacak.
1v1 LoL turnuvası Red Bull Solo Q'da

1v1 LoL turnuvası Red Bull Solo Q'da

24 Ekim 2020 Cumartesi
Türkiye’nin en iyi oyuncularını bir araya getiren ve binlerce düellocunun mücadele ettiği ‘1v1’ League of Legends turnuvası Red Bull Solo Q’da büyük finale gelindi. Amatör oyuncuların kıyasıya mücadele ettiği Red Bull Solo Q’da 8 finalist 24 Ekim Cumartesi günü Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenecek büyük finalde yarışacak. 8 büyük League of Legends yayıncısının da Vadi’nin Ustası unvanı için mücadele edeceği nefes kesen final heyecanı saat 17.00’da Red Bull Türkiye Twitch kanalından canlı yayınlanacak.
Red  Bull'da büyük final

Red Bull'da büyük final

23 Ekim 2020 Cuma
Türkiye’nin en iyi oyuncularını bir araya getiren ve binlerce düellocunun mücadele ettiği ‘1v1’ League of Legends turnuvası Red Bull Solo Q’da büyük finale gelindi.
1v1 LoL turnuvası Red Bull Solo Q'da finalistler belli oldu

1v1 LoL turnuvası Red Bull Solo Q'da finalistler belli oldu

15 Ekim 2020 Perşembe
Türkiye’nin en iyi oyuncularını bir araya getiren ve binlerce düellocunun mücadele ettiği ‘1v1’ League of Legends turnuvası Red Bull Solo Q’da finalistler belli oldu.
Türkiye'nin en büyük ‘1v1' League of Legends turnuvası Red Bull Solo Q'da son eleme heyecanı

Türkiye'nin en büyük ‘1v1' League of Legends turnuvası Red Bull Solo Q'da son eleme heyecanı

9 Ekim 2020 Cuma
Türkiye’nin en iyi oyuncularını bir araya getiren ve binlerce düellocunun mücadele ettiği ‘1v1’ League of Legends turnuvası Red Bull Solo Q’da üçüncü hafta elemeleri tamamlandı. Nefes kesen elemeler sonunda Ulvi Hakan Terzi - Katliham ve Emir İçöz - ChillViolin üçüncü haftanın finalistleri olarak büyük finale katılmaya hak kazandı.
Türkiye'nin en büyük ‘1v1' League of Legends turnuvası Red Bull Solo Q başlıyor

Türkiye'nin en büyük ‘1v1' League of Legends turnuvası Red Bull Solo Q başlıyor

8 Eylül 2020 Salı
Türkiye’nin en iyi oyuncularını bir araya getirerek binlerce düellocunun mücadele edeceği ‘1v1’ League of Legends turnuvası Red Bull Solo Q şampiyonunu arıyor. Amatör oyuncuların katılımına açık olan Red Bull Solo Q elemeleri 12 Eylül’de çevrimiçi turnuva ile başlıyor. Türkiye’nin en iyi LOL oyuncusu ol, kendini göster diyerek oyun hiç bitmesin isteyen oyunseverler Red Bull Solo Q ile ilgili detaylı bilgiye RedBull.com/SoloQ adresinden ulaşabiliyor.