MENÜ

Red Bull Gaming Ground Haberleri

Red Bull Gaming Ground ile ilgili haberler

-
TOSFED Dijital Kış Kupaları heyecanı  GT Sport ile devam ediyor!

TOSFED Dijital Kış Kupaları heyecanı GT Sport ile devam ediyor!

21 Şubat 2021 Pazar
Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından, Red Bull Gaming Ground çatısı altında Spor Toto, Media Markt ve G-SHOCK katkılarıyla düzenlenen Dijital Kış Kupaları organizasyonlarında ikinci hafta heyecanı GT Sport ile devam ediyor. 28 Şubat’a kadar devam edecek olan kupalarda eleme ve final heyecanlarını Fanatik.com.tr’den canlı olarak takip edebilirsiniz.
Oyunseverler, en uzun günde Red Bull Gaming Ground'da buluşacak

Oyunseverler, en uzun günde Red Bull Gaming Ground'da buluşacak

20 Haziran 2020 Cumartesi
Red Bull Twitch kanalı, sunduğu içeriklerle fark yaratmaya devam ediyor. Oyunseverler, en uzun günde de Red Bull Gaming Ground çatısı altında ünlü yayıncılar Berke ‘’RIP’’ Tepe, Mervan ve Alp TV ile buluşacak. Saat 14.00’te başlayacak canlı yayınlar gün boyu Twitch.tv/RedBullTR adresinden izlenebilecek.
Cedi Osman Red Bull Gaming Ground HOME'da vadiye iniyor

Cedi Osman Red Bull Gaming Ground HOME'da vadiye iniyor

14 Nisan 2020 Salı
Oyunseverler, Red Bull Gaming Ground @HOME’da eşi benzeri olmayan bir karşılaşmaya tanıklık edecek. Türkiye’nin NBA’deki gururu Cedi Osman, bu kez hünerlerini bilgisayar başında göstermeye hazırlanıyor. Yıldız oyuncu vadide ünlü yayıncı Berke ‘’Thaldrin’’ Demir’e meydan okuyacak. Kaan Kural’ın anlatımıyla gerçekleştirilecek büyük mücadele 16 Nisan Perşembe günü saat 20.00’de Twitch.tv/RedBullTR adresinden canlı olarak yayınlanacak.
Red Bull Flick GİST'in ilgi odağı oldu

Red Bull Flick GİST'in ilgi odağı oldu

3 Şubat 2020 Pazartesi
Türkiye’nin en büyük uluslararası dijital oyun ve eğlence fuarı Gaming İstanbul, 30 Ocak-2 Şubat 2020 tarihleri arasında Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Bu sene ikincisi düzenlenen Türkiye’nin en büyük CS:GO turnuvası olan Red Bull Flick’in elemeleri de GİST’te Red Bull Gaming Ground çatısı altında start aldı.