MENÜ

Red Bull Flick Haberleri

Red Bull Flick ile ilgili haberler

Red Bull Flick Haberleri

Red Bull Flick ile ilgili haberler

Son dakika Red Bull Flick haberleri ile ilgili Fanatik.com.tr'ye eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Red Bull Flick gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Red Bull Flick haber sayfamızda...
Buğra “Vesselam” Özdemir: Profesyonel espor kariyerim  Red Bull Flick ile başladı

Buğra “Vesselam” Özdemir: Profesyonel espor kariyerim Red Bull Flick ile başladı

25 Mayıs 2022 Çarşamba
Türkiye’nin en büyük 2v2 CS:GO turnuvası Red Bull Flick’te şampiyon takım, İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü Enerji Müzesi’nde gerçekleşen finalde belli oldu. REALENAYİ2 takımı 2020 yılında elde ettiği kupayı bir kere daha kazanmayı başardı. FANATİK'e özel röportaj veren takımın oyuncusu Buğra “Vesselam” Özdemir, 2020 yılında yaşadıkları şampiyonluğun ardından bir espor takımından teklif aldığını ve profesyonel kariyerinin böyle başladığını söyledi.
Red Bull Flick'te şampiyon takım Santralistanbul'da kupasını kaldırdı

Red Bull Flick'te şampiyon takım Santralistanbul'da kupasını kaldırdı

16 Mayıs 2022 Pazartesi
Türkiye'nin en büyük 2v2 CS:GO turnuvası Red Bull Flick'te şampiyon takım kupasına kavuştu. İstanbul Bilgi Üniversitesi Santralistanbul Kampüsü Enerji Müzesi'nde gerçekleşen finalde elemeleri ve Play-Off turunu başarılı şekilde geçen dört takım karşı karşıya geldi. Tarihi santralin dokusuna özel olarak kurulan sahnede oynanan heyecan dolu maçların ardından finalde 2021 yılı şampiyonu Asbron'u yenen REALENAYI2, 2020 yılında elde ettiği kupaya bir kere daha uzanmayı başardı.
Red Bull Flick'te Türkiye'nin en iyisi belli oluyor

Red Bull Flick'te Türkiye'nin en iyisi belli oluyor

11 Mayıs 2022 Çarşamba
Türkiye’nin en büyük 2v2 CS:GO turnuvası Red Bull Flick’te büyük gün geldi. 2 şehir ve 6 çevrim içi elemesi gerçekleştirilen dev turnuvada Türkiye şampiyonu bu hafta sonu belli olacak. 14 Mayıs Cumartesi akşamı İstanbul’da düzenlenecek dev finalde takımlar kupaya uzanmak için mücadele verecek. Red Bull Türkiye Twitch kanalından canlı yayınlanacak final, İstanbul Bilgi Üniversitesi Santralistanbul Enerji Müzesi’nde kurulan özel sahnede gerçekleşecek. Red Bull Flick’le ilgili detaylı bilgiye RedBull.com/Flick adresinden ulaşılabiliyo
Wing:5 Lobby'den Kontrol Odası'na Red Bull Flick haritaları

Wing:5 Lobby'den Kontrol Odası'na Red Bull Flick haritaları

6 Mayıs 2022 Cuma
Türkiye’nin en büyük 2v2 CS:GO turnuvası Red Bull Flick’te kıyasıya rekabet sürüyor. Bu zamana kadar düzenlenen dört çevrim içi iki de çevrim dışı elemede başarılı olan 24 takım isimlerini play-off turuna yazdırmayı başardı. Red Bull Flick 2022’de elemeler tüm heyecanıyla devam ederken, turnuvaya özel tasarlanan haritalar da CS:GO’nun heyecanını artırdı. Fütüristik izler taşıyan benzersiz haritalar, katılımcıların büyük beğenisini kazandı. Red Bull Flick’le ilgili detaylı bilgiye ve kayıt sayfasına RedBull.com/Flick adresinden ulaşılabiliyor.
Red Bull Flick'te takımlar play-off turuna çıkıyor

Red Bull Flick'te takımlar play-off turuna çıkıyor

5 Mayıs 2022 Perşembe
Türkiye’nin en büyük 2v2 CS:GO turnuvası Red Bull Flick heyecanı tüm ülkeyi sardı. Dev turnuvanın ilk şehir elemesi 23 Nisan’da Ankara’da, ikinci şehir elemesi ise 30 Nisan’da İstanbul’da gerçekleşti. Bu zamana kadar düzenlenen dört çevrim içi iki de çevrim dışı elemede başarılı olan 24 takım isimlerini play-off turuna yazdırmayı başardı. Geriye iki çevrim içi eleme kalırken, elemelerden geçen takımlar 9 Mayıs Pazartesi günü dev finale isimlerini yazdırmak için play-off turunda karşı karşıya gelecek. Türkiye şampiyonunun 14 Mayıs’ta İstanbul’da düzenlenecek çevrim dışı finalde belli olacağı Red Bull Flick’le ilgili detaylı bilgiye ve kayıt sayfasına RedBull.com/Flick adresinden ulaşılabiliyor.
Yıllara meydan okuyan Counter Strike'ın heyecanı Red Bull Flick'le Türkiye'yi sardı

Yıllara meydan okuyan Counter Strike'ın heyecanı Red Bull Flick'le Türkiye'yi sardı

2 Mayıs 2022 Pazartesi
Yaratıcıları tarafından piyasaya sürüldüğü günden itibaren oyun ve espor dünyasının vazgeçilmezlerinden olan Counter Strike oyuncuların da daima gözdesi olmayı başardı. 1999 yılında hayatımıza giren oyun serisi sektördeki değişimlere ayak uydurarak yıllara meydan okudu. 2012 senesinde ise CS:GO ile büyük bir dönüşüm başlatan Counter-Strike, bugün bir kez daha Red Bull Flick ile birlikte hem Türkiye’yi hem de tüm dünyayı etkisi altına aldı.
Red Bull Flick'te Ankara elemesi zamanı

Red Bull Flick'te Ankara elemesi zamanı

20 Nisan 2022 Çarşamba
Türkiye’nin en büyük 2v2 CS:GO turnuvası Red Bull Flick heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. 6 çevrim içi, 2 şehir elemesi olmak üzere toplam 8 elemeden oluşan dev turnuvanın ilk şehir elemesi Ankara’da gerçekleşecek. 23 Nisan Cumartesi günü Old School oyun merkezinde düzenlenecek şehir elemesinde takımlar isimlerini play-off turuna yazdırmak için hünerlerini sergileyecek. Türkiye şampiyonunun 14 Mayıs’ta İstanbul’da düzenlenecek çevrim dışı finalde belli olacağı Red Bull Flick’le ilgili detaylı bilgiye ve kayıt sayfasına RedBull.com/Flick adresinden ulaşılabiliyor.
Red Bull Flick'te play-off'a kalan ilk takımlar belli oldu

Red Bull Flick'te play-off'a kalan ilk takımlar belli oldu

12 Nisan 2022 Salı
Türkiye’nin en büyük 2v2 CS:GO turnuvası Red Bull Flick heyecanı ilk elemeyle start aldı. 6 çevrim içi, 2 şehir elemesi olmak üzere toplam 8 elemeden oluşacak dev turnuvanın ilk elemesi çevrim içi olarak gerçekleşti. 240 takımın boy gösterdiği ilk elemede TURKISH SLAP, REALENAYI2, Advanced Fire ve Only Wall takımları play-off biletini cebine koydu. Heyecan dolu turnuvada ikinci çevrim içi eleme ise 16 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek. Türkiye şampiyonunun 14 Mayıs’ta İstanbul’da düzenlenecek çevrim dışı finalde belli olacağı Red Bull Flick’le ilgili detaylı bilgiye ve kayıt sayfasına RedBull.com/Flick adresinden ulaşılabiliyor.
Red Bull Flick'te ilk eleme heyecanı

Red Bull Flick'te ilk eleme heyecanı

7 Nisan 2022 Perşembe
Türkiye’nin en büyük 2v2 CS:GO turnuvası Red Bull Flick, kıyasıya bir rekabete sahne olmak için geri döndü. 6 çevrim içi, 2 şehir elemesi olmak üzere toplam 8 elemeden oluşacak dev turnuvanın ilk elemesi 9 Nisan Cumartesi günü çevrim içi olarak gerçekleşecek. 14 Mayıs’ta İstanbul’da gerçekleştirilecek çevrim dışı finalde ise Türkiye şampiyonu olan takım, Red Bull Flick Kopenhag Invitational’a katılma hakkı kazanacak. Red Bull Flick’le ilgili detaylı bilgiye ve kayıt sayfasına RedBull.com/Flick adresinden ulaşılabiliyor.
Red Bull Flick en iyileri bulmak için geri dönüyor

Red Bull Flick en iyileri bulmak için geri dönüyor

1 Nisan 2022 Cuma
Türkiye’nin en büyük 2v2 CS:GO turnuvası Red Bull Flick, kıyasıya bir rekabete sahne olmak için geri dönüyor. 6 çevrim içi, 2 şehir elemesi olmak üzere toplam 8 elemeden başarıyla ayrılacak 32 takım, Red Bull Flick’te şampiyon olmak için play-off turunda mücadele edecek. 14 Mayıs’ta İstanbul’da gerçekleştirilecek çevrim dışı finalde Türkiye şampiyonu olan takım, Red Bull Flick Kopenhag Invitational’a katılma hakkı kazanacak. Red Bull Flick’le ilgili detaylı bilgiye ve kayıt sayfasına RedBull.com/Flick adresinden ulaşılabiliyor
TurkNet Invitational'da şampiyon belli oldu

TurkNet Invitational'da şampiyon belli oldu

11 Ekim 2021 Pazartesi
Red Bull Flick’in yanı sıra TurkNet Invitational’da da final heyecanı yaşandı. Red Bull Flick2020’nin şampiyonları Buğra ‘Vesselam’ Özdemir ve Furkan ‘Spunkie’ Güven rakiplerini geçerek TurkNet Invitational şampiyonu oldu.
Red Bull Flick 2021 Türkiye'de şampiyon ALPARTAY

Red Bull Flick 2021 Türkiye'de şampiyon ALPARTAY

11 Ekim 2021 Pazartesi
Türkiye'nin en büyük 2v2 CS:GO turnuvaları arasında yer alan Red Bull Flick'te dört takım şampiyonluk için mücadele etti. Müthiş mücadelenin sonunda Ahmet ‘Jaex’ Taylan Akgündüz ve Alpar ‘Lordlpar’ Övünç Öztürk’ün takımı ALPARTAY mutlu sona ulaştı.
Red Bull Flick CANLI

Red Bull Flick CANLI

7 Ekim 2021 Perşembe
Playofflarda rakiplerine üstünlük sağlayan dört takım ise İstanbul'daki offline finallerde Red Bull Flick 2021 şampiyonu olma ve Helsinki'de yapılacak Helsinki Invitational'da Türkiye'yi temsil etme şansı yakalayacak. Red Bull Flick 2021 finalini canlı yayınlıyoruz.
Red Bull Flick'te final zamanı

Red Bull Flick'te final zamanı

4 Ekim 2021 Pazartesi
Türkiye’nin en büyük 2v2 CS:GO turnuvalarından biri olan Red Bull Flick’te Türkiye şampiyonu bu hafta belli olacak. Toplamda 5 çevrim içi, 11 şehir elemesi olmak üzere 16 elemenin ardından 16 takım play-off turuna katılma hakkını elde etti. Play-offlardan başarıyla ayrılan dört takımın kıyasıya mücadele vereceği Red Bull Flick Türkiye Finali, 7 Ekim’de Bomontiada Babylon’da gerçekleştirilecek. Oyunseverler, Türkiye şampiyonunun belli olacağı Red Bull Flick Türkiye Finali’ni Red Bull’un Twitch kanalı twitch.tv/redbulltr’den canlı takip edilebilecek.
Red Bull Flick Türkiye finali için geri sayım başladı

Red Bull Flick Türkiye finali için geri sayım başladı

1 Ekim 2021 Cuma
Türkiye’nin en büyük 2v2 CS:GO turnuvalarından biri olan Red Bull Flick’te Türkiye Finali heyecanı yaklaşıyor. Red Bull Flick 2021’de elemelerde son haftaya girilirken final takımları da netleşmeye başladı. Toplamda 5 çevrim içi, 11 şehir elemesi olmak üzere 16 elemeden başarıyla ayrılacak 16 takımın play-off turuna kalacağı turnuvada son olarak Fearlessforce, SheshTeam ve OLDuo takımları üst tura adını yazdırdı. Oyunseverler, 7 Ekim’de Türkiye Finali’nin gerçekleştirileceği Red Bull Flick’le ilgili detaylı bilgiye RedBull.com/Flick adresinden ulaşabilir.
Red Bull Flick'in ilk şampiyonları, duygularını anlattı

Red Bull Flick'in ilk şampiyonları, duygularını anlattı

22 Eylül 2021 Çarşamba
CS:GO turnuvalarından biri olan RedBull Flick’i ilk şampiyonlar Can ‘cizzx’Pars ve Mini anlattı. Zafere ulaşmanın müthiş bir his olduğunu anlatan Can, "Kariyerimin en büyüleyici senesiydi" dedi. Mini ise, "İlk şampiyon olmak mutluluk verici" yorumunu yaptı.
Red Bull Flick heyecanı İzmir ve Adana'yı ele geçirecek

Red Bull Flick heyecanı İzmir ve Adana'yı ele geçirecek

21 Eylül 2021 Salı
Türkiye’nin en büyük 2v2 CS:GO turnuvalarından biri olan Red Bull Flick’te kıyasıya rekabet başladı. ‘Yükselmeye hazır ol’ teması ve 8 yeni haritası ile gelecek şampiyonunu arayan Red Bull Flick 2021’de elemeler devam ediyor.
Red Bull Flick Yeni Sezonda Yeni Haritalarla ‘Yükseliyor'

Red Bull Flick Yeni Sezonda Yeni Haritalarla ‘Yükseliyor'

3 Eylül 2021 Cuma
Türkiye’nin en büyük 2v2 CS:GO turnuvalarından biri olan Red Bull Flick kıyasıya bir rekabete sahne olmak üzere yenilendi. Red Bull Flick 2021, 8 yeni haritası ve ‘Yükseliş’ temasıyla yeni şampiyonunu arıyor. 5 çevrimiçi, 11 şehir elemesi olmak üzere toplam 16 elemeden başarıyla ayrılacak 16 takım, play-off turu sonrasında adını finale yazdırmak için mücadele edecek. 7 Ekim’de İstanbul’da gerçekleştirilecek finalde kupaya uzanacak takım, Red Bull Flick Helsinki Invitational’a katılma hakkı kazanacak. Oyunseverler, Red Bull Flick’le ilgili detaylı bilgiye RedBull.com/Flick adresinden ulaşabilir.
Red Bull'da yeni sezonda yeni haritalar

Red Bull'da yeni sezonda yeni haritalar

3 Eylül 2021 Cuma
Türkiye’nin en büyük 2v2 CS:GO turnuvalarından biri olan Red Bull Flick, yenilenmiş haliyle yeni şampiyonunu arıyor.
Red Bull'da  mutlu son

Red Bull'da mutlu son

5 Ocak 2021 Salı
Türkiye’nin en büyük CS:GO turnuvası olan Red Bull Flick, ikinci şampiyonunu buldu. 300 bine yakın oyunseverin seyrettiği finalde rakiplerini geçen ‘Vesselam’ ve ‘Spunkie’ ikilisi, mutlu sona ulaştı.
Red Bull Flick'te Türkiye'nin en iyi ikilisi belli oldu

Red Bull Flick'te Türkiye'nin en iyi ikilisi belli oldu

28 Aralık 2020 Pazartesi
Türkiye’nin en büyük CS:GO turnuvası olan Red Bull Flick, ikinci şampiyonunu buldu. Oyunseverler, yıllara meydan okuyan oyun Counter Strike’ta 2’ye 2 formatında Türkiye’nin en iyisi olmak için eşsiz bir mücadele sergiledi. Yayıncı Cantuğ “Unlost” Özsoy ve Berk “Rip” Tepe’nin yorumlarıyla mücadele eden 8 takım arasından rakiplerini geçen ‘Vesselam’ ve ‘Spunkie’, mutlu sona ulaşmayı başardı.
Yıllar geçiyor Counter Strike eskimiyor

Yıllar geçiyor Counter Strike eskimiyor

26 Aralık 2020 Cumartesi
Yaklaşık 20 yıldır oyunseverlerin gündeminden düşmeyen Counter Strike oyunu, ilk çıktığı günden itibaren oyunseverlerin daima gözdesi oldu. 1999 yılında hayatımıza giren seri, her geçen yıl daha da büyümeyi başardı. 2012 yılında dönüşümünü CS:GO ile başlatan Counter-Strike, bugün bir kez daha Red Bull Flick ile birlikte Türkiye şampiyonunun izine düştü.
Red Bull Flick'te şampiyon REALENAYI2 oldu!

Red Bull Flick'te şampiyon REALENAYI2 oldu!

27 Aralık 2020 Pazar
Türkiye’nin en büyük CS:GO turnuvası olan Red Bull Flick'de şampiyon belli oldu. Oyunseverler, yıllara meydan okuyan oyun Counter Strike’ta 2’ye 2 formatında Türkiye’nin en iyisi olmak için mücadele etti. 64 takımın karşılaştığı play-off turu sonunda final bileti almayı başaran 8 takımın gerçekleştirdiği büyük finalde şampiyon Spunkie & Vesselam ile REALENAYI2 takımı oldu.
Oyunseverler, en uzun gecede Red Bull Türkiye Twitch kanalında buluşacak

Oyunseverler, en uzun gecede Red Bull Türkiye Twitch kanalında buluşacak

21 Aralık 2020 Pazartesi
Red Bull Türkiye Twitch kanalı, sunduğu içeriklerle fark yaratmaya devam ediyor. Oyunseverler, en uzun gecede de Red Bull Türkiye Twitch kanalında ünlü yayıncılar Cantuğ “UNLOST” Özsoy, Necati "ZEON" Akçay, Berke ‘’RIP’’ Tepe, Alp TV, Alihan ‘'deNc'’ İpek, Red Bull sporcusu Mehmet ‘’cNed’’ İpek, Futbolist takımından Sterben ve Marqnue ile buluşacak. Ünlü yayıncılar, Türkiye’nin en büyük CS:GO kapışması olan Red Bull Flick için özel tasarlanmış 5 farklı oyun modu sunan haritalarda 4 takıma ayrılarak en uzun gecenin yıldızı olmak için mücadele edecek. 21 Aralık Pazartesi gecesi saat 19.00’da başlayacak ve 21.30’a kadar sürecek canlı yayın Twitch.tv/RedBullTR adresinden izlenebilecek.
Red Bull Flick'te ikinci eleme zamanı

Red Bull Flick'te ikinci eleme zamanı

24 Aralık 2020 Perşembe
Türkiye’nin en büyük CS:GO kapışması olan Red Bull Flick kıyasıya bir rekabete sahne olmak üzere yola çıktı. İlk elemesi 6 Aralık’ta çevrimiçi olarak gerçekleştirilen turnuvada sıradaki eleme 12 Aralık’ta düzenlenecek. Toplamda 64 takım play-off turuna kalacak ve şampiyonluk mücadelesine devam edecek. Red Bull Flick ile ilgili daha fazla bilgi Redbull.com/flick adresinde....