MENÜ

psf Haberleri

psf ile ilgili haberler

-
Şampiyonlar Ligi'nde erken finaller!

Şampiyonlar Ligi'nde erken finaller!

8 Kasım 2022 Salı
10 Haziran 2023'te İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nın ev sahipliği yapacağı Şampiyonlar Ligi finali öncesi Son 16 Turu, nefesleri kesecek. Real Madrid, geçen sezon finalde devirdiği Liverpool'la, Bayern Münih de, Fransız devi PSG ile karşılaşacak.
Mauro Icardi'den, Galatasaray'a müjde: Teklifi kabul etti!

Mauro Icardi'den, Galatasaray'a müjde: Teklifi kabul etti!

24 Ağustos 2022 Çarşamba
Kadrosunu tartışılmayacak net bir santrforla güçlendirmek isteyen Sarı-Kırmızılılar uzun süredir PSG'nin, Arjantinli süperstarı Mauro Icardi için yoğun mesai harcıyordu. Fransız devine son olarak 29 yaşındaki oyuncunun yıllık 9 milyon Euro'luk maliyetinin yarısını karşılamayı teklif edip, beklemeye geçen Aslan, tecrübeli oyuncuyla anlaşmaya vardı. L'Equipe, Icardi'nin, Galatasaray'a transfer olma fikrine sıcak baktığını resmen duyurdu.
PSG'li futbolcuların olaylı gecesi! Kulüpten ceza yağabilir...

PSG'li futbolcuların olaylı gecesi! Kulüpten ceza yağabilir...

21 Şubat 2020 Cuma
Şampiyonlar Ligi'nde evinde Borussia Dortmund'a 2-1 kaybederek tur şansını zora sokan Fransız ekip PSG'de maçın etkileri hala yaşanırken, kulübün yıldız oyuncularının şok görüntüleri kulübü karıştırdı. Takımın yıldız oyuncularından Cavani ve Navas'ın mağlubiyet sonrası parti düzenlemesi ve DJ'lik yaptığı görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından kulüpten bir ceza gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.
Neymar sifftah yaptı

Neymar sifftah yaptı

11 Aralık 2019 Çarşamba
Bu sezon cezalar ve sakatlıklar sebebiyle Şampiyonlar Ligi’nde istediği süreleri alamayan Neymar, siftahı Galatasaray karşısında yaptı. Müthiş bir maç çıkaran Brezilyalı yıldız, bu sezon Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk golünü Cim Bom’a attı. Geceyi tek golle kapatan Mbappe de sahanın yıldızlarından biri olmayı başardı.