MENÜ

Mucize Doktor fragman Haberleri

Mucize Doktor fragman ile ilgili haberler

-
Mucize Doktor 27. yeni bölüm fragmanı izle (Mucize Doktor 26. bölüm izle)

Mucize Doktor 27. yeni bölüm fragmanı izle (Mucize Doktor 26. bölüm izle)

12 Mart 2020 Perşembe
Mucize Doktor'da heyecan yükseliyor. 12 Mart Perşembe günü yayınlanan Mucize Doktor dizisi yine izleyiciyi ekranların başına kitledi. Mucize Doktor dizisinin 26. bölümünde Tanju, Ali Vefa'nın Nazlı ile yaşadığı ilişkinin performansını etkilediğini ve bir seçim yapması gerektiğini söyledi. Hastaneyi karıştıran asistan Damla'yı uyaran Ferman, ispiyonculuk yapmaması konusunda kendisini uyardı. Mucize Doktor dizisi sevenlerini 26. bölümü ile ekrana kilitlerken, 'Mucize Doktor 27. bölüm fragman izle' araması başladı. Mucize Doktor 27. yeni bölüm fragmanı hakkındaki bilgiler ve Mucize Doktor ile ilgili detaylar haberimizde.
Mucize Doktor 26. bölüm yeni fragman izle!

Mucize Doktor 26. bölüm yeni fragman izle!

11 Mart 2020 Çarşamba
Fox TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor 26. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Ali – Nazlı ilişkisini öğrenen Tanju, bir de üstüne Ali hakkında bir şikâyet daha yapılınca, artık ipleri eline alır. Tanju, Ali’nin kafasını karıştıranın Nazlı’yla olan ilişkisi olduğunu öne sürer ve eğer Ali bir hata daha yaparsa hastane bu ilişkiyi onaylamayacaktır. Ali ve Nazlı her zamankinden daha dikkatli olmak zorundadır. Ama Ali bütün uyarılara rağmen vakasını kişiselleştirir ve kendini ateşe atmak pahasına genç hastasına daha çok yardım edebileceği bir yöntem bulmaya çalışır.
Mucize Doktor 26. bölüm fragmanı izle... Damla hastaneyi karıştırdı

Mucize Doktor 26. bölüm fragmanı izle... Damla hastaneyi karıştırdı

5 Mart 2020 Perşembe
5 Mart Perşembe akşamı yayınlanan Mucize Doktor dizisi büyük bir heyecanla takip edildi. Mucize Doktor dizisinin 25. bölümünde yeni gelen asistan Damla cerrahi bölümde merak konusu oldu. Hırs küpü Damla, Ali Vefa'yı Tanju ispiyonlayınca işler çığırından çıktı. Mucize Doktor'da 25. bölümün sona ermesinin ardından diziseverler, Mucize Doktor 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusuna yanıt arıyor. Mucize Doktor'un 26. bölüm fragmanı haberimizde.
Mucize Doktor 25. yeni bölüm fragmanı izle

Mucize Doktor 25. yeni bölüm fragmanı izle

27 Şubat 2020 Perşembe
Mucize Doktor dizisi 24. bölümü ile sevenlerini ekranlara kitledi. Ali Vefa ve Nazlı'nın sevgili olduktan sonra birbirlerine aşk sözleri söylemeye başlaması ve sempatik halleri dikkatleri çekti. Öte yandan Ali Vefa, kendisine Nazlı hakkında sorular soran Ferman'a cevap vermekten kaçındı. Pür dikkat izlenen 24. bölümün ardından Mucize Doktor izleyicileri google üzerinden 'Mucize Doktor 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı?' 'Mucize Doktor 25. yeni bölüm fragmanı izle' araması yapıyor. Mucize Doktor 25. yeni bölüm fragmanı ile ilgili detaylar haberimizde.
Mucize Doktor 24. bölüm fragmanı izle

Mucize Doktor 24. bölüm fragmanı izle

20 Şubat 2020 Perşembe
FOX TV'de yayınlanan ve büyük bir heyecanla takip edilen Mucize Doktor dizisi bu hafta 23. bölümüyle ekranlara geldi. Mucize Doktor Ali Vefa, Adil hocayla Nazlı hakkında konuştu ve hastalığı sebebiyle bu ilişkiyi yürütemeyeceğini söyledi. Öte yandan ilişkiyi nasıl yürüteceklerini bir türlü çözemeyen Nazlı ve Ali Vefa, kemoterapide tanışmış, birbirlerine deli gibi aşık iki liseli gencin bakımını üstlenir ve onların aşkında kendilerine dair bir şeyler buldular. Mucize Doktor dizisi sevenlerini 23. bölümü ile ekrana kilitlerken, 'Mucize Doktor 24. bölüm fragman izle' araması başladı. Mucize Doktor 24. yeni bölüm fragmanı hakkındaki bilgiler ve Mucize Doktor ile ilgili detaylar haberimizde.
Mucize Doktor 22. bölüm fragmanı izle! Mucize Doktor'dan yeni fragman!

Mucize Doktor 22. bölüm fragmanı izle! Mucize Doktor'dan yeni fragman!

7 Şubat 2020 Cuma
Mucize Doktor dizisinin 21. bölümü büyük bir heyecanla takip edildi. Acilde işler kontrolden çıkarken, Ferman'ın durumu ağırlaşmaya devam etti. Ali Vefa ise karantina alanında kalabalık karşısında çaresiz kalınca güvenliği geçti ve Demir'in babasının astım krizine çözüm buldu. Beliz, Ferman'ın hastalığına çare bulması için Ali Vefa'dan söz isterken, Mucize Doktor'un 22. bölümü için geri sayıma geçildi. FOX TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor izleyicileri 21. bölümü ile ekrana kilitlerken, diziseverler, 'Mucize Doktor 22. bölüm fragman izle' araması yapıyor. Mucize Doktor 22. yeni bölüm fragmanı hakkındaki bilgiler ve Mucize Doktor ile ilgili detaylar haberimizde.
Mucize doktor 21. bölüm özeti! Mucize doktor fragman...

Mucize doktor 21. bölüm özeti! Mucize doktor fragman...

4 Şubat 2020 Salı
FOX’un sevilen dizisi “Mucize Doktor”un 21. bölüm 2. tanıtım videosu yayınlandı. “Mucize Doktor”, yeni bölümüyle 6 Şubat Perşembe saat 20.00’de FOX'ta.
Mucize Doktor 21. bölüm fragmanı izle... Mucize Doktor 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Mucize Doktor 21. bölüm fragmanı izle... Mucize Doktor 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

30 Ocak 2020 Perşembe
FOX’un sevilen dizisi Mucize Doktor, 20. bölümü ile ekranlara geldi. Diziseverlerin heyecanla takip ettiği Mucize Doktor'un 20. bölümünde hislerini Nazlı'ya açan Ali Vefa, reddedilme korkusuyla acilde çalışmak istedi. Hastalardan birisinde oluşan virüs yüzünden hastane karantiya alınırken, virüs Ferman'a da bulaşıyor. Ferman da acildeki tüm sorumluluğu Ali Vefa ve Nazlı'ya verir. Mucize Doktor'u büyük bir keyifle takip edenler, arama motorları üzerinden 'Mucize Doktor 21. bölüm fragman izle' araması yapıyor.Mucize Doktor 21. yeni bölüm fragmanı hakkındaki bilgiler ve Mucize Doktor ile ilgili detaylar haberimizde.
Mucize Doktor 20. bölüm fragman izle! Mucize Doktor 20. bölüm yeni fragman izle

Mucize Doktor 20. bölüm fragman izle! Mucize Doktor 20. bölüm yeni fragman izle

25 Ocak 2020 Cumartesi
FOX TV'nin ve Türkiye'nin sevilen dizisi Mucize Doktor, 19. bölümüyle sevenleriyle buluştu. Mucize Doktor'un 19. bölümünde Ali Vefa, Nazlı'ya duygusal bir teklifte bulundu. Ayrıca Betüş'ün ablasının sahte evrakla kendisini 18 yaşında göstermesi ameliyata engel oldu. Bu durum karşısında Tanju, küplere binerken, Ferman, Beliz'den hukuki olarak bir yol bulmasını istedi. Mucize Doktor 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diziyi heyecanla takip edenler, arama motorları üzerinden 'Mucize Doktor 20. bölüm fragman izle' araması yapıyor. İşte Mucize Doktor 20. yeni bölüm fragmanı!
Mucize Doktor 20. bölüm fragmanı izle... Mucize Doktor 20. yeni bölüm fragmanı

Mucize Doktor 20. bölüm fragmanı izle... Mucize Doktor 20. yeni bölüm fragmanı

23 Ocak 2020 Perşembe
FOX’un sevilen dizisi Mucize Doktor, 19. bölümü ile izleyiciyi ekran başına dikti. Mucize Doktor'un 19. bölümünde Ali Vefa, Nazlı'ya duygusal bir teklifte bulundu. Ayrıca Betüş'ün ablasının sahte evrakla kendisini 18 yaşında göstermesi ameliyata engel oldu. Bu durum karşısında Tanju, küplere binerken, Ferman, Beliz'den hukuki olarak bir yol bulmasını istedi. Mucize Doktor 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diziyi heyecanla takip edenler, arama motorları üzerinden 'Mucize Doktor 20. bölüm fragman izle' araması yapıyor.Mucize Doktor 20. yeni bölüm fragmanı hakkındaki bilgiler ve detaylar haberimizde.
Mucize Doktor 19. yeni bölüm fragmanı izle

Mucize Doktor 19. yeni bölüm fragmanı izle

17 Ocak 2020 Cuma
FOX TV'nin reyting rekortmeni dizisi Mucize Doktor, 18. bölümü ile ekranlara geldi. Mucize Doktor dizisinde heyecanlı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Mucize Doktor'un 18. bölümünde Kıvılcım, Tanju'ya Nazlı'nın Ali Vefa olmadan bir hiç olduğunu ve departmanların ayrılmasını gerektiğini söylerken, diğer yandan daha yeni ayrılmış yapışık ikizlerin durumu süratle kötüye gitmektedir. Peki, Mucize Doktor 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diziyi heyecanla takip edenler, arama motorları üzerinden 'Mucize Doktor 19. bölüm fragman izle' araması yapıyor.
Mucize Doktor 17. bölüm fragman izle! Mucize Doktor son bölümde neler oldu?

Mucize Doktor 17. bölüm fragman izle! Mucize Doktor son bölümde neler oldu?

3 Ocak 2020 Cuma
FOX TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor, 16. bölümüyle sevenleriyle buluşurken 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Nazlı'nın Ali Vefa'ya aşık olduğunu fark etmeye başlaması fakat bu durumu kabullenmekte zorlanması dikkatle takip edildi. Mucize Doktor'un 16. bölümünde Ayça ile Demir hastanedekilere sevgili olduğunu ilan ederken, gözler 17. bölüme çevrildi. Dizinin hayranlarının şimdiden Mucize Doktor 17. yeni bölüm fragmanı araştırması yapmaya başladı. Mucize Doktor'da heyecan yükselirken işte 17. bölüm fragmanı...
Mucize Doktor 17. bölüm fragman izle

Mucize Doktor 17. bölüm fragman izle

3 Ocak 2020 Cuma
Mucize Doktor 16. bölümüyle FOX TV'de izleyicilerle buluştu. Reyting rekorları kıran ve Google'da en çok aranan dizilerden olan Mucize Doktor'un 17. bölümünde neler olacağı merak konusu. Nazlı'nın Ali Vefa'ya aşık olduğunu fark etmeye başlaması fakat bu durumu kabullenmekte zorlanması dikkatle takip edildi. Mucize Doktor'un 16. bölümünde Ayça ile Demir hastanedekilere sevgili olduğunu ilan ederken, gözler 17. bölüme çevrildi. Dizinin hayranlarının şimdiden Mucize Doktor 17. yeni bölüm fragmanı araştırması yapmaya başladı. Mucize Doktor'da heyecan yükselirken 17. bölüm fragmanı merakla bekleniyor.
Mucize Doktor 17. bölüm fragman izle

Mucize Doktor 17. bölüm fragman izle

2 Ocak 2020 Perşembe
FOX TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Mucize Doktor'un 17. bölümü heyecanla bekleniyordu. Nazlı'nın Ali Vefa'ya aşık olduğunu fark etmeye başlaması fakat bu durumu kabullenmekte zorlanması dikkatle takip edildi. Mucize Doktor'un 16. bölümünde Ayça ile Demir hastanedekilere sevgili olduğunu ilan ederken, gözler 17. bölüme çevrildi. Dizinin hayranlarının şimdiden Mucize Doktor 17. yeni bölüm fragmanı araştırması yapmaya başladı. Mucize Doktor'da heyecan yükselirken 17. bölüm fragmanı merakla bekleniyor.
Mucize Doktor 15. bölüm fragmanı izle

Mucize Doktor 15. bölüm fragmanı izle

17 Aralık 2019 Salı
Taner Ölmez'in başrolünü oynadığı ve ilk bölümden itibaren reyting rekorları kıran Mucize Doktor'un 15. bölüm fragmanı yayınlandı. FOX TV ekranlarına her perşembe akşamı taşınan Mucize Doktor'un 15. bölüm fragmanı yayıncı kuruluş tarafından yayınlandı. Mucize Doktor'un son bölümü ile izleyici ile buluşmasının ardından 'Mucize Doktor 15. fragmanı izle' diziseverler tarafından aranmaya başladı. Bu hafta Mucize Doktor dizisinde heyecan iyice yükselecek!
Mucize Doktor 7. bölüm fragman! Mucize Doktor yeni bölüm fragman

Mucize Doktor 7. bölüm fragman! Mucize Doktor yeni bölüm fragman

18 Ekim 2019 Cuma
Mucize Doktor dizisinde heyecan son sürat devam ediyor. Ekranların sevilen dizisi Mucize Doktor yeni bölümü ile ekrana geldi ve merak edilen 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Mucize Doktor'un yeni bölümü 24 Ekim Perşembe saat 20.00’de FOX TV’de yayınlanacak. Başarılı oyuncu kadrosu ve konusuyla reytingleri alt üst eden dizinin yeni bölümünde beklenmedik gelişmeler yaşanacak. Tanju; Nazlı, Adil ve Ali Vefa arasındaki sırrı öğrenecek mi? Ferman, oldukça zor olan ameliyatı gerçekleştirebilecek mi? Peki Mucize Doktor 7. bölümde neler olacak? İşte Mucize Doktor yeni bölüm fragmanı…
Mucize Doktor 6. bölüm fragmanı! Mucize Doktor yeni bölüm fragman

Mucize Doktor 6. bölüm fragmanı! Mucize Doktor yeni bölüm fragman

17 Ekim 2019 Perşembe
Mucize Doktor dizisinde neler oluyor? Ekranların sevilen dizisi Mucize Doktor yeni bölümü ile ekrana geldi ve merak edilen 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Mucize Doktor'un yeni bölümü 17 Ekim Perşembe saat 20.00’de FOX TV’de yayınlanacak. Başarılı oyuncu kadrosu ve konusuyla reytingleri alt üst eden dizinin yeni bölümünde beklenmedik gelişmeler yaşanacak. Peki Mucize Doktor 6. bölümde neler olacak? İşte Mucize Doktor yeni bölüm fragmanı…