MENÜ

meydan okuma Haberleri

meydan okuma ile ilgili haberler

-
Sadettin Saran'dan Zlatan Ibrahimovic'e gönderme!

Sadettin Saran'dan Zlatan Ibrahimovic'e gönderme!

9 Şubat 2022 Çarşamba
Geçtiğimiz günlerde Milan'ın 40'lık yıldızı Zlatan Ibrahimovic, kum torbasının üstünde mekik çektiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Sadettin Saran’dan da bugün cevap gecikmedi ve kum torbası üstünde mekik çekti. O görüntüler sosyal medyada yoğun ilgi gördü.
Sosyal Medyada Yeni Akım Başlıyor!

Sosyal Medyada Yeni Akım Başlıyor!

4 Nisan 2020 Cumartesi
Tüm dünyayı ekasıp kavuran corona virüs salgını yüzünden herkesin eli kolu bağlanmış durumda. Eve kapanmak zorunda kalan sporcular da #StayAtHomeChallenge akımı başlatmışlardı. Çeşitli aktiviteler yaparak yeni akımlar yaratan sporcular ve kulüplerin arasından en yenisi ise "Kapıda Birisi Var" akımı oldu. Arsenal kulübünün başlattığı #OpenDoorChallenge sosyal medyada büyük ilgi görürken, başka kulüplerin de bu akımı devam ettireceğine kesin gözüyle bakılıyor.
O Meydan Okumanın Sonu Geldi!

O Meydan Okumanın Sonu Geldi!

30 Mart 2020 Pazartesi
Yeni tip corona virüs salgını yüzünden tüm futbol dünyasının eve kapanmasıyla ortaya çıkan, tuvalet kağıdı sektirme challangeın galiba sonuna gelindi. Bu meydan okumaya katılmak isteyen bir sosyal medya kullanıcısı için işler adeta sarpa sardı. İşte o komik ve talihsiz anlar!