MENÜ

hakem hatası Haberleri

hakem hatası ile ilgili haberler

-
Deniz Çoban haftanın karşılaşmalarını değerlendirdi... Denizlispor - Trabzonspor maçının VAR hakemine eleştiri!

Deniz Çoban haftanın karşılaşmalarını değerlendirdi... Denizlispor - Trabzonspor maçının VAR hakemine eleştiri!

24 Eylül 2020 Perşembe
Fanatik Gazetesi yazarı ve Hakem Hocası Deniz Çoban, Süper Lig'de hakem hatalarını kaldığı yerden değerlendirmeye devam ediyor. Süper Lig'de 2. hafta içinde yaşanan ve maçların kaderini etkileyen 5 hatayı sizler için değerlendiren Deniz Çoban, aynı zamanda haftanın en iyi ve en kötü hakemini de seçti. Verilmeyen kırmızı ve sarı kartlar, penaltı pozisyonları, VAR soru işaretlleri ve daha fazlası Deniz Çoban'dan sizler için geliyor! Deniz Çoban'ın Denizlispor - Trabzonspor karşılaşması VAR hakemi Yaşar Kemal Uğurlu hakkında söyledikleri gündemde bomba etkisi yaratacak...
Sivasspor taraftarının penaltı isyanı!

Sivasspor taraftarının penaltı isyanı!

11 Şubat 2020 Salı
Süper Lig'de 21. hafta itibariyle ligin zirvesinde yer alan Sivasspor'un, Başakşehir ile 1-1 berabere kaldığı maçın ikinci yarısında Clichy'nin koluna çarpan topa penaltı kararı verilmemesiyle alakalı olarak Sivassporlu taraftarlar enteresan bir protestoda bulundu. Sivaslı ozanlar, Sivasspor'un yaşadığı bu pozisyonla ilgili olarak tepkilerini şarkı halinde dile getirip TFF ve MHK için türkü besteledi.
Deniz Çoban: "Çok net bir penaltı verilmedi!"

Deniz Çoban: "Çok net bir penaltı verilmedi!"

10 Şubat 2020 Pazartesi
Faantik Tv'nin Youtube kanalına Deniz Çoban'ın açıklamaları damga vurdu. Süper Lig 21. haftasına hakemlerin damga vurmasının ardından hakem yorumcumuz Deniz Çoban, hakem hatalarını ve hakemlerin yönetimlerini değerlendirdi. Özellikle Fenerbahçe - Alanyaspor ve Beşiktaş - Gaziantep FK karşılaşması üzerinde yoğunlaşan Çoban, hakemlere eleştirilerde bulundu.
Deniz Çoban: "Kabul edilecek bir karar değil"

Deniz Çoban: "Kabul edilecek bir karar değil"

9 Şubat 2020 Pazar
Süper Lig'de zirveyi ilgilendiren en önemli karşılaşma Sivasspor - Başakşehir arasında oynandı. Maç 1-1'lik eşitlikle sonuçlanırken maça 73. dakikada yaşanan bir pozisyon damga vurdu. Sağ Kanattan Yasin Öztekin ile gelişen Sivasspor atağında, ceza sahası içinde top Clichy'nin eline çarparken hakem Halis Özkahya oyunu devam ettirdi. Hakem yorumcumuz Deniz Çoban ise bu pozisyona açıklık getirdi. -10 dereceden daha soğuk havada gerçekleşen mücadelede yaşanan bu pozisyonla ilgili Deniz Çoban, "Ceza sahası içinde top elinize gelmiş temas etmiş. Ateşi tutmuş gibi elinizi kaçırmanız lazım toptan. Ama Clichy bunların hiçbirini yapmıyor. Asla kabul edilecek bir karar değil. Kesinlikle penaltı kararı vermesi gerekirdi." yorumunda bulundu.
Rıdvan Dilmen: "Fenerbahçe'ye bilerek yanlış yapılıyor!"

Rıdvan Dilmen: "Fenerbahçe'ye bilerek yanlış yapılıyor!"

9 Şubat 2020 Pazar
Fenerbahçe sahasında Alanyaspor ile 1-1 berabere kalarak zirve yarışında büyük bir yara aldı. Maçtan sonra NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, "Hata başka bir şeydir, yanlış başka bir şeydir. Fenerbahçe'ye bilerek ve isteyerek yanlış yapıyorlar. Çünkü belli." yorumunda bulunarak flaş açıklamalarda bulundu.
Rıdvan Dilmen'den Ümit Öztürk'e eleştiri!

Rıdvan Dilmen'den Ümit Öztürk'e eleştiri!

8 Şubat 2020 Cumartesi
Fenerbahçe, Alanyaspor karşısında sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Karşılıklı iki penaltı golüyle berabere biten karşılaşmanın ardından NTV'de %100 Futbol programında konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen, "Penaltının tekrarı yeni kurallara göre normal. Tekrarında bir problem görmüyorum. Maçın orta hakemi Ümit Öztürk tereddüt etmeden gördüm devam diyor. Sen orta hakem değil misin? Silah zoruyla mı çağırıyorlar seni?" açıklamasında bulundu.
Fenerbahçe - Alanyaspor maçına penaltı tekrarı damga vurdu!

Fenerbahçe - Alanyaspor maçına penaltı tekrarı damga vurdu!

8 Şubat 2020 Cumartesi
Fenerbahçe- Alanyaspor karşılaşmasının ilk yarısı, konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Karşılaşmasının 24. dakikasında Jailson'un elle müdahalesi sonucunda VAR'a gittikten sonra beyaz noktayı işaret eden Ümit Öztürk, Cisse'nin ilk kullandığı penaltı vuruşunda kaleci Altay'ın kural ihlali yaptığı görüşüyle penaltının tekrarını istedi. Tekrar edilen penaltı vuruşunda ise Cisse bu kez topu ağlara gönderdi. Penaltının tekrar edilmesi hakkında ise hakem yorumcumuz Deniz Çoban flaş açıklamalarda bulundu. Deniz Çobban, "Hakem, MHK'nın kendisine verdiği bu saçma talimatı uyguladı. Bu saçmalık MHK'nın suçu değil. Bizim gibi futbol ülkesinde yaşanan saçmalıkların sonucu." yorumunda bulundu.
Deniz Çoban. "Sörloth'a 3 maç ceza..."

Deniz Çoban. "Sörloth'a 3 maç ceza..."

8 Şubat 2020 Cumartesi
Süper Lig'in 20. haftasında oynanan Gençlerbirliği - Trabzonspor karşılaşmasının son anlarında yaşanan gerilim maçın önüne geçti. Maçın uzatma anlarında Gençlerbirlği'nden Baiano ve Trabzonspor'dan Sörloth arasında elektriklenme yaşadı. Baiano, Sörloth'a arkadan iki tane tekme atarken, Sörloth ise rakibini bu hareketin ardından yüzünden şiddetle bir şekilde iterek yere düşürdü. Hakem Küseyin Göçek önce iki oyuncuya sarı kart gösterdi, sonrasında pozisyonu VAR kameralarından seyredip Sörloth'a kırmızı kart gösterdi. Hakem yorumcumuz Deniz Çoban ise bu yaşanan gerilim sonucunda verilen karara inanamadığını belirtti.
Deniz Çoban: "Hakemler kuralı bilmiyorlar!"

Deniz Çoban: "Hakemler kuralı bilmiyorlar!"

8 Şubat 2020 Cumartesi
Beşiktaş - Gaziantep FK maçına hakem Alper Ulusoy damga vurdu! Karşılaşmanın 52. dakikasında Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın penaltıdan attığı gol ile 1-0 öne geçti. Karara neden olan pozisyonda ise hakem yorumcumuz Deniz Çoban, maçın hakemi Alper Ulusoy'un iki türlü de yanlış karar verdiğini öne sürerek skandal bir karara imza attığını vurguladı. Deniz Çoban, "Hakemler kuralı bilmiyor, hakemler kuraldan bihaber dediğimde Merkez Hakem Kurulu bana kızdı. İşte örneği. Pozisyonun uzaktan yakından penaltıyla ilgisi yok." yorumunda bulundu.
Deniz Çoban: "Hedefinde top yok, rakip var!"

Deniz Çoban: "Hedefinde top yok, rakip var!"

3 Şubat 2020 Pazartesi
Galatasaray - Kayserispor karşılaşmasının ilk yarısı, Galatasaray'ın 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Maçın 28. dakikasında ise Kayserisporlu Pedro Henrique ceza alanı içinde Ryan Donk'un müdahalesi sonucunda yerde kaldı. Hakem Zorbay Küçük ise devam kararı verdi. Hakem yorumcumuz ve gazetemiz yazarı Deniz Çoban pozisyonu FANATİK TV'de değerlendirdi.
VAR, penaltı kullanırken meydana gelen ihlallerde devreye girer mi?

VAR, penaltı kullanırken meydana gelen ihlallerde devreye girer mi?

18 Aralık 2019 Çarşamba
VAR Nedir? Penaltı kullanırken meydana gelen ihlallerde VAR devreye girer mi? Hangi durumlarda VAR’a gidilir? Türkiye’de VAR kullanımında bir farklılık var mı? Bu ve buna benzer bütün soruları gazetemiz yazarı ve hakem hocası Deniz Çoban Fanatik TV’ye yanıtladı.
VAR sistemi devam eder mi?

VAR sistemi devam eder mi?

11 Aralık 2019 Çarşamba
VAR Nedir? Hangi durumlarda VAR’a gidilir? VAR sistemi devam eder mi? Türkiye’de VAR kullanımında bir farklılık var mı? Bu ve buna benzer bütün soruları gazetemiz yazarı ve hakem hocası Deniz Çoban Fanatik TV’ye yanıtladı.
VAR konuşmaları neden paylaşılmıyor?

VAR konuşmaları neden paylaşılmıyor?

7 Aralık 2019 Cumartesi
VAR konuşmaları neden paylaşılmıyor? Her VAR uygulaması gündeme geldiğinde VAR odası konuşmaları kayıtlarının neden paylaşılmadığı soruluyor. Gazetemiz yazarı ve hakem hocası Deniz Çoban, VAR ile ilgili bilinmeyenleri anlatmaya devam ediyor.