MENÜ

Fanatik Panorama Haberleri

Fanatik Panorama ile ilgili haberler

-
'İddia ediyorum, Uğurcan Çakır Liverpool...'

'İddia ediyorum, Uğurcan Çakır Liverpool...'

13 Kasım 2019 Çarşamba
Fanatik Tv'de yayınlanan Fanatik Panorama programında gazetemiz internet direktörü Umut Eken Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır ve Çaykur Rizespor kalecisi Zafer Görgen için övgü dolu ifadeler kullandı. 'Bu Liverpool haberlerini ben çok önemsiyorum iddia ediyorum Liverppol'un düzeyinde olacak bir kaleci. Çaykur Rizespor'un kalecisi Zafer Görgen o kardeşimizi tanımıyorum ama o kadar özgüvenle çıktı ki sanki ben buradayım dedi' ifadelerini kullandı.
'Kısırlar sezonu'

'Kısırlar sezonu'

7 Kasım 2019 Perşembe
Fanatik TV'de yayınlanan 'Fanatik Panorama' programında Fanatik Gazetesi istatistik sorumlusu Aslıhan Çil ve Fanatik Gazetesi internet koordinatörü Umut Eken, sezonun öne çıkan istatistiklerini masaya yatırdı. Ortaya uzun yılladır yaşanmayan çok ilginç sonuçlar çıktı.
Beşiktaş'ın yıldızı golcülere taş çıkardı!

Beşiktaş'ın yıldızı golcülere taş çıkardı!

6 Kasım 2019 Çarşamba
Beşiktaş, Süper Lig'de oynadığı son iki maçından galip gelerek çıkışını sürdürdü. Fanatik TV'de yayınlanan 'Fanatik Panorama' programında Aslıhan Çil ve Umut Eken, haftanın öne çıkan istatistiklerini değerlendirdi. Savunma hattında görev yapan Vida, performansıyla dikkat çeken isimler arasında yer aldı.