MENÜ

Diagne Galatasaray Haberleri

Diagne Galatasaray ile ilgili haberler

-
Diagne'den Galatasaray formalı yeni paylaşım!

Diagne'den Galatasaray formalı yeni paylaşım!

28 Haziran 2020 Pazar
Galatasaray'ın Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'dan büyük umutlarla kadrosuna kattığı, ancak bir türlü beklentileri karşılayamayan Senegalli golcü Mbaye Diagne, Belçika ekiplerinden Club Brugge'a kiralanmıştı. Club Brugge takımında da bekleneni veremeyen Diagne, sosyal medya paylaşımlarını sürdürüyor. Diagne, kız arkadaşıyla eğlendiği anları paylaşırken bu anları Galatasaray formalı fotoğrafla birlikte paylaştı.
Diagne'den ilginç paylaşım!

Diagne'den ilginç paylaşım!

9 Haziran 2020 Salı
Galatasaray'ın Kasımpaşa'dan 10 milyon euro bedelle transfer ettiği ancak sarı kırmızılılarda istenen performansı sergileyemediği için Belçika ekibi Club Brugge'e kiraladığı ve orada da sorun yaşadığı için İstanbul'a geri dönen Diagne'nin Galatasaray aşkı bitmiyor. Galatasaray haberlerini evinden takip eden Diagne arkadaşlarının antrenman yaptığı anları paylaştı.
Diagne'den örnek davranış!

Diagne'den örnek davranış!

7 Haziran 2020 Pazar
Club Brugge'de kiralık olarak forma giyen Galatasaraylı Mbaye Diagne, ülkesinde ihtiyaç sahiplerine tek tek maske dağıttı.
Diagne, Galatasaray'a göz kırptı!

Diagne, Galatasaray'a göz kırptı!

30 Mayıs 2020 Cumartesi
Galatasaray'daki geleceği belirsizliğini sürdüren Diagne, sarı kırmızılı formalı paylaşımlar yapmayı sürdürüyor. Yıldız oyuncu Galatasaray formasıyla antrenman yaptığı görüntüleri paylaştı.
Galatasaray formasını giydi, yeni akıma katıldı!

Galatasaray formasını giydi, yeni akıma katıldı!

20 Mart 2020 Cuma
Galatasaray'ın kiralık olarak Club Brugge de forma giyen Senegalli golcüsü Mbaye Diagne, 'tuvalet kağıdı sektirme' akımına uydu ve bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaştığı videoda ise meydan okuduğu kişi olarak Liverpool'Un Senegalli yıldızı Sadio Mane'yi seçti! İşte o video...