MENÜ

cansu Dere Haberleri

cansu Dere ile ilgili haberler

-
Son dakika magazin haberleri | 21 Kasım Cumartesi

Son dakika magazin haberleri | 21 Kasım Cumartesi

21 Kasım 2020 Cumartesi
Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Tuğba Ünal, yeni albümünü çıkarmasına günler kala sevenlerine sürpriz yaptı. 'Kalbince' albümünde yer alan 'İzler Durur' isimli şarkılarını kliplendirmeye karar veren Tuğba Ünal, klip fotoğraflarıyla nefes kesti. Güzel sanatçı, "Artık bambaşka bir Tuğba var" dedirtti.
Magazinde öne çıkan haberler

Magazinde öne çıkan haberler

25 Eylül 2020 Cuma
Açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Şevval Şahin ve sevgilisi Yiğit Marcus Aral, bu kez Demet Akalın'la ilgili konuştu. Akalın, sevgilisiyle verdikleri partiye katılanların koronavirüs kaptığı iddialarının ardından "Abartılacak bir şey yok. Sadece 10 kişi pozitif" açıklaması yapan Şahin'e sosyal medyadan tepki göstermişti. Şahin'in sevgilisi Yiğit Marcus Aral, kendisini eleştiren Akalın'la ilgili "Şevval'in annesi yaşında. Herkes kendi hayatına baksın. Kimse profesör değil. Kimseden ahlak öğrenecek değiliz. Biz kötü bir şey yapmıyoruz" dedi.
Magazinde öne çıkan son dakika haberleri

Magazinde öne çıkan son dakika haberleri

5 Eylül 2020 Cumartesi
Cansu Dere, dünyaca ünlü dizinin Türkiye uyarlamasıyla yeni sezonda Kanal D ekranlarında olacak. Kariyerindeki ilk Harbiye Açıkhava konserini ağustos ayında veren Simge, 28 Eylül'de aynı sahneye bir kez daha çıkacak. 2017 Best Model Kraliçesi Aslıhan Karalar MAG Eylül sayısı kapak yıldızı oldu. Hadise, uzun süredir üzerinde çalıştığı ‘Küçük Bir Yol’ şarkısını tüm dijital platformlarda yayımladı...
Cansu Dere'den Tuba Büyüküstün'e büyük gaf

Cansu Dere'den Tuba Büyüküstün'e büyük gaf

20 Nisan 2020 Pazartesi
Ürdün'de bir internet sitesinin haberi, magazin dünyasını karıştırdı. İddialara göre Cansu Dere, Tuba Büyüküstün için “Vücudu erkek gibi” ifadesini kullandı.