MENÜ

canliizle Haberleri

canliizle ile ilgili haberler

Canliizle Haberleri

Canliizle ile ilgili haberler

Son dakika canliizle haberleri ile ilgili Fanatik.com.tr'ye eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan canliizle gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan canliizle haber sayfamızda...
(ÖZET) Barcelona-Dortmund maç sonucu: 3-1

(ÖZET) Barcelona-Dortmund maç sonucu: 3-1

27 Kasım 2019 Çarşamba
UEFA Şampiyonlar Ligi F grubunda gecenin en zorlu maçlarından biri oynandı. Barcelona sahasında Alman ekibi Borussia Dortmund'u ağırladı. Katalan ekibi Messi'nin şov yaptığı maçtan 3-1'lik skorla galip çıkmayı başardı. Arjantinli süper yıldız maçta 1 gol, 2 asistlik performansa imza attı. Alınan bu sonuçla Barcelona gruptan çıkmayı ve liderliği garantiledi.
Liverpool - M. City canlı izle

Liverpool - M. City canlı izle

10 Kasım 2019 Pazar
Liverpool Manchester City S Sport canlı izle seçeneği ile futbolseverlerle buluşuyor. Liverpool Manchester City canlı yayını ve diğer detaylara içeriğimizde yer verdik. Manchester City düellosu Premier Lig'in zirvesini şekillendirecek mücadelelerden. 90 dakika aynı zamanda Jurgen Klopp ve Pep Guardiola’nın kozlarını paylaşmasına imkan tanıyacak. Peki, Liverpool - Manchester City maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Liverpool - Manchester City maçının canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de . Liverpool Manchester City karşısında ilk yarıyı Fabinho ve Salah'ın attığı gollerle 2-0 önde tamamladı. İkinci yarının hemen başında Mane'nin attığı golle Liverpool skoru 3-0'a getirdi. City, mücadelede teslim olmamaya çalışıyor. Guardiola'nın öğrencileri Bernardo Silva'nın golü ile skoru 3-1 yaptı.
Liverpool - Manchester City canlı izle ssport, sport plus

Liverpool - Manchester City canlı izle ssport, sport plus

10 Kasım 2019 Pazar
Liverpool - Manchester City canlı izle seçeneği ve canlı yayını tüm dünya tarafından takip ediliyor. Dev maçta Liverpool; Alisson, Alexander-Arnol, Lovren, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Henderson, Mane, Salah, Firmino 11'i ile mücadele ediyor. Manchester City'nin sahaya çıkan 11'i şöyle: Bravo, Walker, Stones, Fernandinho, Angelino, Rodri, Gundogan, De Bruyne, Bernardo, Sterling, Aguero. Liverpool mücadelede Fabinho'nun attığı golle 1-0 önde. Ev sahibi ekip Salah'ın 13. dakikada attığı golle skoru 2-0'a getirdi. Sane 51. dakikada attı şu anki skor şöyle: Liverpool-Manchester City: 3-0.
Galatasaray - Fenerbahçe (canlı izle) beIN SPORTS

Galatasaray - Fenerbahçe (canlı izle) beIN SPORTS

28 Eylül 2019 Cumartesi
Galatasaray - Fenerbahçe canlı izle ve Galatasaray - Fenerbahçe canlı yayın linkleri, dev derbinin ilk düdüğüyle birlikte aktif hale geldi. Galatasaray - Fenerbahçe derbisini canlı olarak takip etmek için beIN SPORTS servislerinden faydalanmak mümkün. Alternatif olarak Galatasaray - Fenerbahçe canlı yayını fanatik.com.tr üzerinden yayın yapan Fanatik WEBTV'de. Bu detaylar dışında Galatasaray - Fenerbahçe 11'leri, iki takımın istatistikleri ve yine
Galatasaray - Fenerbahçe derbisi ne zaman canlı yayınlanacak?

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi ne zaman canlı yayınlanacak?

25 Eylül 2019 Çarşamba
Son dakika haberi: Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin canlı yayın detayları netleşti. Derbinin bilet satışı, maçın hakemi ve merak edilen diğer detaylar netleşmeye başladı. Bir son dakika gelişmesi olarak Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin iddaa oranları da resmen açıklandı.
Beşiktaş - Başakşehir maç özeti: 1-1

Beşiktaş - Başakşehir maç özeti: 1-1

23 Eylül 2019 Pazartesi
Beşiktaş - Başakşehir maçından kazanan çıkmadı. İlk yarısı golsüz sona eren mücadelenin ikinci yarısında konuk ekip Crivelli ile öne geçti. Taraftarı önünde adeta ecel terleri döken Siyah-Beyazlı ekip, 1 puanı Burak Yılmaz'la kurtadı. VAR kararı sonrası kazanılan penaltıyı gole çeviren Burak, takımına 1 puan kazandırdı.
Türkiye - Sırbistan maç sonucu: 2-3 | Filenin Sultanları, Avrupa ikincisi!

Türkiye - Sırbistan maç sonucu: 2-3 | Filenin Sultanları, Avrupa ikincisi!

9 Eylül 2019 Pazartesi
2019 Kadınlar Voleybol Avrupa Şampiyonası'nda Kadın Voleybol Milli Takımımız; son dünya şampiyonu Sırbistan'a karşı oynadığı finali, altın set sonucunda 3-2 kaybederek gümüş madalyanın sahibi oldu.