MENÜ

Brawl Stars Haberleri

Brawl Stars ile ilgili haberler

-
İkonik mobil oyunda dev güncelleme!

İkonik mobil oyunda dev güncelleme!

10 Kasım 2021 Çarşamba
Mobil oyun dünyasının efsanelerinden Brawl Stars dev güncellemesini yayına aldı. Yeni sezon ile birlikte birçok değişikliği beraberinde getiren güncelleme oyuncuların beğenisine sunuldu. Yeni karakter ve kostümlerin eklendiği Brawl Stars’ta ayrıca oyuncuların merakla beklediği Club League değişimi de yeni güncellemeyle birlikte geldi.
Supercell'in amiral gemisi oyununda büyük değişim

Supercell'in amiral gemisi oyununda büyük değişim

2 Eylül 2021 Perşembe
Mobil oyun dünyasının efsanevi oyunlarından Brawl Stars’ın yeni sezonu “Bir Varmış Bir Yokmuş” sezonu yayınlandı. Dünyanın en büyük oyun yayıncılarından Supercell imzası taşıyan oyunun yeni sezonu birçok yeniliği beraberinde getirdi. Yeni kromatik savaşçı Ash’in avluya adım attığı yeni sezonda oyuncuları yeni kostümler, yeni rozetler ve yeni oyun modları karşıladı.
Türkiye en çok bu oyunu seviyor: Brawl Stars

Türkiye en çok bu oyunu seviyor: Brawl Stars

30 Nisan 2021 Cuma
İlk beta sürümünün çıktığı Haziran 2017’den bu yana mobil platformları kasıp kavuran Supercell yapımı Brawl Stars, Nisan ayında yayınladığı Altın Kol Çetesi güncellemesi ile de büyük ilgi gördü. Dünya genelinde 200 milyondan fazla indirilen Brawl Stars, Avrupa’da en çok hasılat yapan oyunlar arasında ikinci sırada. Her yeni sezonunda oyuncuları bir kez daha kendine hayran bırakan yapım, Türkiye’deki oyuncuları için de özel etkinlikler düzenlemeyi ihmal etmiyor.
Brawl Stars'ın yıldızı İstanbul

Brawl Stars'ın yıldızı İstanbul

2 Kasım 2020 Pazartesi
Dünyaca ünlü mobil oyun firması Supercell’in en sevilen oyunlarından birisi olan ve tüm dünyada milyonlarca oyuncusu bulunan Brawl Stars’ın en yüksek oyuncu sayısına İstanbul’da sahip olduğu açıklandı. Ayrıca Brawl Stars, Türkiye’de yıl boyunca App Store ve Google Play Store’da en çok oynanan 10 oyun arasında yer aldı.