MENÜ

Bold Pilot Haberleri

Bold Pilot ile ilgili haberler

-
Bold Pilot reytingde de zirveyi salladı

Bold Pilot reytingde de zirveyi salladı

7 Ocak 2020 Salı
1996 yılında Gazi Koşusu'nda kırdığı 2400 metre çim pistteki 2 dakika 26 saniye 22 saliselik rekoru 24 yıldır hala geçilemeyen Türkiye'nin efsane atı Bold Pilot adına çekilen, Bizim İçin Şampiyon filmi dün akşam TV’de ilk kez gösterildiği saatlerde sosyal medyayı sallamasının ardından reytingde de muhteşem bir başarı elde etti.
Şampiyon Bold Pilot  sosyal medyayı salladı

Şampiyon Bold Pilot sosyal medyayı salladı

7 Ocak 2020 Salı
1996 Gazi Koşusu’nu 2.26.22’lik derecesiyle kazanan ve çim pistteki bu rekoru 24 yıldır halen kırılamayan efsane Türk atı Bold Pilot ile jokeyi Halis Karataş ve merhume eşi Begüm Atman Karataş’ın hayat hikayesini anlatan Bizim İçin “Şampiyon” filminin Türkiye televizyonlarındaki ilk gösterimi hem Türkiye’de hem de Dünya’da yankılandı.
Şampiyon Bold Pilot filmi ne kadar izlendi?

Şampiyon Bold Pilot filmi ne kadar izlendi?

25 Aralık 2018 Salı
Efsane şampiyon atı Bold Pilot, Ünlü Jokey Halis Karataş ve hayatını kaybeden eşi Begüm Atman'ın hikayesini anlatan Şampiyon "Bold Pilot" filmi kaç izlendi sorusu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Şampiyon Bold Pilot filmi kaç izlendi?
Bold Pilot hipodromun, oğlu Ganesh gönüllerin şampiyonu

Bold Pilot hipodromun, oğlu Ganesh gönüllerin şampiyonu

21 Aralık 2018 Cuma
Efsane yarış atı "Bold Pilot"ın beyaz perdeye yansıyan hikayesinde kendisini canlandıran "Ganesh" adlı at da ilginç öyküsüyle şaşırtıyor. Atman ailesinin harasında doğup büyüyen, sakatlığı nedeniyle yarışları bırakan Ganesh, Genelkurmay Başkanlığı’na hediye edildikten bir süre sonra ihale ile satışa çıkarıldı. İhalede satıldıktan sonra iki kez sahibi değişen Ganesh, "Bizim İçin Şampiyon" filminin çekim hazırlıkları sırasında yaşamını sürdürdüğü binicilik akademisinde keşfedildi.