MENÜ

Ali Vefa Haberleri

Ali Vefa ile ilgili haberler

-
Mucize Doktor 25. yeni bölüm fragmanı izle

Mucize Doktor 25. yeni bölüm fragmanı izle

27 Şubat 2020 Perşembe
Mucize Doktor dizisi 24. bölümü ile sevenlerini ekranlara kitledi. Ali Vefa ve Nazlı'nın sevgili olduktan sonra birbirlerine aşk sözleri söylemeye başlaması ve sempatik halleri dikkatleri çekti. Öte yandan Ali Vefa, kendisine Nazlı hakkında sorular soran Ferman'a cevap vermekten kaçındı. Pür dikkat izlenen 24. bölümün ardından Mucize Doktor izleyicileri google üzerinden 'Mucize Doktor 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı?' 'Mucize Doktor 25. yeni bölüm fragmanı izle' araması yapıyor. Mucize Doktor 25. yeni bölüm fragmanı ile ilgili detaylar haberimizde.
Mucize Doktor 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mucize Doktor 23. bölüm izle

Mucize Doktor 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mucize Doktor 23. bölüm izle

20 Şubat 2020 Perşembe
Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Mucize Doktor, 23. bölümü ile ekranlara geldi. Ali'den uzak kalmaya daha fazla dayanamayan Nazlı gözyaşlarına hakim olamayıp kendisine sımsıkı sarılarak bırakmaması için yalvardı. Peki Mucize Doktor 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mucize Doktor dizisini heyecanla takip edenler 'Mucize Doktor 24. bölüm fragman izle' araması başladı.
Mucize Doktor 22. bölüm fragmanı izle! Mucize Doktor'dan yeni fragman!

Mucize Doktor 22. bölüm fragmanı izle! Mucize Doktor'dan yeni fragman!

7 Şubat 2020 Cuma
Mucize Doktor dizisinin 21. bölümü büyük bir heyecanla takip edildi. Acilde işler kontrolden çıkarken, Ferman'ın durumu ağırlaşmaya devam etti. Ali Vefa ise karantina alanında kalabalık karşısında çaresiz kalınca güvenliği geçti ve Demir'in babasının astım krizine çözüm buldu. Beliz, Ferman'ın hastalığına çare bulması için Ali Vefa'dan söz isterken, Mucize Doktor'un 22. bölümü için geri sayıma geçildi. FOX TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor izleyicileri 21. bölümü ile ekrana kilitlerken, diziseverler, 'Mucize Doktor 22. bölüm fragman izle' araması yapıyor. Mucize Doktor 22. yeni bölüm fragmanı hakkındaki bilgiler ve Mucize Doktor ile ilgili detaylar haberimizde.
Mucize Doktor 20. bölüm fragmanı izle... Mucize Doktor 20. yeni bölüm fragmanı

Mucize Doktor 20. bölüm fragmanı izle... Mucize Doktor 20. yeni bölüm fragmanı

23 Ocak 2020 Perşembe
FOX’un sevilen dizisi Mucize Doktor, 19. bölümü ile izleyiciyi ekran başına dikti. Mucize Doktor'un 19. bölümünde Ali Vefa, Nazlı'ya duygusal bir teklifte bulundu. Ayrıca Betüş'ün ablasının sahte evrakla kendisini 18 yaşında göstermesi ameliyata engel oldu. Bu durum karşısında Tanju, küplere binerken, Ferman, Beliz'den hukuki olarak bir yol bulmasını istedi. Mucize Doktor 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diziyi heyecanla takip edenler, arama motorları üzerinden 'Mucize Doktor 20. bölüm fragman izle' araması yapıyor.Mucize Doktor 20. yeni bölüm fragmanı hakkındaki bilgiler ve detaylar haberimizde.
Mucize Doktor 19. yeni bölüm fragmanı izle

Mucize Doktor 19. yeni bölüm fragmanı izle

17 Ocak 2020 Cuma
FOX TV'nin reyting rekortmeni dizisi Mucize Doktor, 18. bölümü ile ekranlara geldi. Mucize Doktor dizisinde heyecanlı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Mucize Doktor'un 18. bölümünde Kıvılcım, Tanju'ya Nazlı'nın Ali Vefa olmadan bir hiç olduğunu ve departmanların ayrılmasını gerektiğini söylerken, diğer yandan daha yeni ayrılmış yapışık ikizlerin durumu süratle kötüye gitmektedir. Peki, Mucize Doktor 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diziyi heyecanla takip edenler, arama motorları üzerinden 'Mucize Doktor 19. bölüm fragman izle' araması yapıyor.