MENÜ

Haaland ve Mahrez ikilisinin beraber yaptığı tatil transfer iddialarını güçlendirdi!

Transfer pazaronın en gözde ismi olan ve adı bütün büyük takımlarla anılan Erling Haaland’ın transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Bu yaz transfer döneminde Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Manchester City ya da Chelsea’ye transfer olmasına kesin gözüyle bakılan Haaland’ın tatile çıktığı arkadaşı, transfer iddialarının rotasını değiştirdi. Yunanistan’ın Mikonos adasında Manchester City forması giyen Riyad Mahrez ile tatilde olan Haaland, “Acaba Manchester City’ye mi gidecek?” Sorularını alevlendirdi.

Borussia Dortmund takımında oynayan ve Mbappe ile beraber yeni jenerasyonun en çok konuşulan iki oyuncusundan birisi olan Norveçli golcü Haaland’ın yeni sezonda transfer olup olmayacağı merak konusu oldu.

Haberin Devamı

Manchester City, Manchester United, Barcelona, Chelsea ve Real Madrid’in ilgilendiği ve transferi için yoğun mesai harcadığı Haaland’ın transferini sonlandırmak için devreye bir başka yıldız futbolcu Riyad Mahrez girdi!

Yıldız futbolcu Mahrez, Norveçli golcü Haaland ile beraber Yunanistan’da tatil yaptı ve Premier Lig ekibi Manchester City’ye transfer olması için resmen devreye girdi.

İkilinin birlikte eğlendiği anların görüntüleri sosyal medyaya yansırken, Mahrez bu anları kendi hesabından paylaştı ve "Menajer Mahrez görev başında" notunu düştü. Bu paylaşımın taraftarları heyecanlandırmasının ardından bir paylaşım daha yapan Cezayirli futbolcu, "Sadece eğleniyorum, sakin olun" diyerek dedikoduların önüne geçmeye çalıştı ancak taraftarlar, Mahrez'in uyarısına kulak asmadı.

YORUM YAZ