MENÜ

Haaland: Kuzey'in kralına sahipsiniz

Dortmund’un yıldızı Erling Haaland, Alexander Sörloth’un paylaşımına flaş bir yorum yaptı. 19 yaşındaki futbolcu, vatandaşı Sörloth için ‘Kuzey’in Kralı’ ifadelerini kullandı. Taraftarlar ise yorum sonrasında Haaland’a ‘Come to Trabzonspor’ (Trabzonspor’a gel) çağrısında bulundu. Norveçli golcü, “Siz zaten Kuzey’in Kralı’na sahipsiniz” yanıtını verdi.

Haaland: Kuzey'in kralına sahipsiniz

Trabzonspor’da ortaya koyduğu oyunla dikkat çeken, çıktığı 34 maçta 24 gol, 6 asistlik performans sergileyen Alexander Sörloth için ‘Kuzey’in Kralı’ yorumları yapılıyordu. Ancak Norveçli oyuncunun bu yolda çok ciddi bir rakibi vardı: Erling Haaland... Avusturya ekibi Salzburg’da gösterdiği harika performansla devre arasında Alman temsilcisi Borussia Dortmund’a transfer olan Norveçli yıldız, Sarı-Siyahlı formayla da herkesi kendine hayran bıraktı. Bundesliga’da forma giydiği ilk 6 maçta 9 gol atan ilk oyuncu olarak tarihe geçen 19 yaşındaki oyuncu, Beşiktaş maçı sonrasında vatandaşı Sörloth’un galibiyet paylaşımına çarpıcı bir yorum yaptı.

Haberin Devamı

Binlerce beğeni aldı

Haaland, Sörloth için ‘Kuzey’in Kralı’ ifadelerini kullandı. Genç oyuncunun bu yorumu kısa sürede binlerce beğeni alırken, Bordo-Mavili taraftarlar cevap olarak ‘Come to Trabzonspor’ (Trabzonspor’a gel) dedi. Yıldız futbolcu bu yorumlara da ‘Siz zaten Kuzey’in Kral’ına sahipsiz’ yanıtını verdi.

Haaland: Kuzeyin kralına sahipsiniz

Sörloth’tan 7 maçta 12 gole katkı

Geldiği günden bu yana attığı gollerle Fırtına’yı sırtlayan Sörloth son dönemde formunu zirveye çıkardı. Yıldız oyuncu çıktığı son 7 maçta tam 10 kez rakip fileleri sarsarken, 2 de asist yaptı. Ligdeki gol sayısını da 19’a çıkaran Norveçli oyuncu, krallık yarışında en yakın rakibi Alanyalı Papiss Cisse’yle (16) farkı açtı.

YORUM YAZ