MENÜ

Güzel spiker Diletta Leotta'nın 8. kattaki evine hırsız girdi!

İtalya'nın meşhur televizyon kanalı DAZN'da sunuculuk yapan güzel spiker Diletta Leotta'nın evine hırsız girdiği açıklandı. Güzel spikerin 8. kattaki evine hırsız girdiği ve Diletta'nın ziynet eşyalarını çaldığı öğrenildi. Detaylar haberimizde...

DAZN’ın ekran yüzü olan 28 yaşındaki güzel sunucunun dün gece geç saatlarde evine hırsız girdi. 9. katta yer alan eve pencereden giren hırsız, Diletta’nın pahalı saatini ve 150 bin Euro değerinde takı ve bir miktar parasını çalarak evden elini kolunu sallayarak çıktığı rapor edildi.

Haberin Devamı

Ünlü sunucunun 9. kattaki evine camdan nasıl girildiğini araştıran İtalyan polisi, henüz hırsızların kimliğini belirleyemedi. Yaşadığı durumu üzüntüyle anlatan Diletta Leotta, psikolojisinin bozuk olduğunu ifade etti.

Hırsızların güzel sunucunun Corso Como'da 8. katta bulunan evine girdiği ve yaklaşık olarak 150 bin Euro nakit para, mücevherler, değerli saatler ve yüzükleri alarak kaçtıkları belirtildi. İtalyan polisinin, hırsızı bulmak için operasyonları hızlandırıldığı bildirildi.

YORUM YAZ