MENÜ

‘Güven Yalçın'a ilgi normal'

Fransız ekiplerinin radarındaki Güven Yalçın’ın menajeri Ali Pektaş, FANATİK’e konuştu. Pektaş, “Onun gibi yetenekli ve genç bir futbolcunun yurt dışındaki kulüplerin ilgisini çekmesi normal. Onu isteyen kulüpler önce Beşiktaş’la anlaşmalı” yorumunu yaptı..

‘Güven Yalçın'a ilgi normal'

Beşiktaş formasıyla geçen sezon ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çeken Güven Yalçın, bu dönemde ise beklentilerin altında kalmıştı. Bu sezon hücum hattında fazla forma şansı bulamaması sebebiyle istikrar konusunda problem yaşayan 21 yaşındaki golcü, Fransız ekipleri; Nimes ve Bordeaux’un takibine girmişti.

Haberin Devamı

Konuyla ilgili olarak FANATİK’e açıklamada bulunan genç futbolcunun menajeri Ali Pektaş, “Güven Yalçın, Beşiktaş’la sezonun kalan maçlarını eniyi şekilde bitirmek istiyor. Aklında sadece futbol var. Onun gibi yetenekli ve genç bir futbolcunun yurt dışındaki kulüplerin ilgisini çekmesi gayet normal bir durum. Kulüp ismi vermem yanlış olur. Güven’i isteyen kulüpler ilk etapta Beşiktaş ile anlaşmalı. Çünkü Güven, Beşiktaş’ın sözleşmeli futbolcusu” ifadelerini kullandı.

Gökmen Özcan

YORUM YAZ