MENÜ

'Güven eksikliği var'

Mustafa Denizli, 90 dakika sonunda özeleştiride bulundu. Tecrübeli hoca, “Golle buluşmakta zorluk yaşadık. Bireysel yeteneklerimizi sergileyemedik” dedi.

'Güven eksikliği var'

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 3-0 mağlup oldukları Wolfsburg maçının ardından önemli açıklamalar yaptı. Takımda güven eksikliği olduğunu söyleyen Denizli, “Golle buluşmakta zorluk yaşadık. Bireysel yeteneklerimizi de kullanamadık. Alacağımız galibiyetle Avrupa’da mücadele edecek bir puan barajını yakalamak istiyorduk. Ancak golü yedikten sonra oyundan koptuk. İkinci devre toparlanmaya çalıştık, ama ikinci golden sonra ise bu düşüncemizden uzaklaştık. Kısacası üzgünüz, yediğimiz erken goller maçı kopardı” dedi.

Haberin Devamı

‘Rakipler daha avantajlı’
Taraftarların özellikle yenilen son iki golden sonra yaptığı protestolarla ilgili yorum yapan Denizli, “Yapılan tezahüratlar futbolcuları olumsuz etkilemedi diyemeyiz. Ancak bunlar da mazeret değil. Önümüzdeki iki maçta toplayacağımız puanlar var ama rakiplerimiz büyük avantaj yakaladı” diye konuştu. Alman ekibini tebrik eden tecrübeli hoca, sözlerini şöyle tamamladı:

İmkanlar bu kadar!
“Bu akşam (dün) bütün çabamızı ortaya koymamıza rağmen başarılı olamadık. Wolfsburg’un nerelerde neler yapabileceğini kestirebilirdik. Beşiktaş’ın imkanları ölçüsünde yapabileceklerimizi yapmaya çalıştık, ama olmadı. Ernst’in rahatsızlığına gelince... Öğleden sonra bağırsaklarıyla ilgili rahatsızlığı uzun süre devam etti. Beşiktaş kadrosundaki bütün futbolcular hangi görev verilirse verilsin onu yerine getirmeli.”

Haberin Devamı

Mustafa Denizli'nin Şampiyonlar Ligi karnesi
Fenerbahçe

O G B M A Y P
6 0 0 6 3 12 0

Beşiktaş
O G B M A Y P
4 0 1 3 1 6 1

YORUM YAZ