MENÜ

Guti'ye özel ilgi!

Bernd Schuster ve yardımcıları, İspanyol yıldızın üzerine titriyor. Alman hoca, Guti'ye idmanlarda hem duran top, hem penaltı çalıştırıyor.

Guti'ye  özel ilgi!

Gençlerbirliği karşılaşmasında aldığı galibiyetin ardından moral bulan Beşiktaş’ta, Konyaspor maçının hazırlıkları yoğun bir şekilde devam ediyor. Teknik direktör Bernd Schuster çalışmalarda futbolcularıyla bire bir ilgilenirken, bir isim var ki adeta onun üzerine titriyor: Guti. Oyuncusunun performansından hayli memnun olan Alman teknik direktör bununla da yetinmiyor ve idmanların ardından Guti’ye hem duran top, hem de penaltı çalışması yaptırıyor. Schuster dünkü çalışmanın ardından da oyuncusuyla yakından ilgilendi. Çift kale maç sırasında Guti’ye hem hücumda hem savunmada yapması gerekenleri anlatan Schuster idmanın sonlarında da duran top ve penaltı atışı kullandırdı.

‘Hiç merak etmeyin’

Kasımpaşa maçında son dakikada kaçırdığı penaltı sonrası büyük bir üzüntü yaşayan Guti daha sonra oynanan Gençlerbirliği müsabakasında kazanılan penaltı atışını gole çevirmişti. Siyah-Beyazlı ekibin kazandığı hemen her serbest atışta topun başına geçen Guti, “Benden beklentilerin büyük olduğunu biliyorum. Taraftarlarımız hiç merak etmesin kendilerini mutlu etmek ve başarılı sonuçlar elde etmek için elimden geleni yapacağım” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ