MENÜ

Gustavo Gomez Beşiktaş ile ön protokol imzaladı

Kara Kartal’ın stoper transferi konusundaki bir numaralı hedefi Gustavo Gomez’in; Mayıs ayında İstanbul’a gelip Siyah-Beyazlı yöneticilerle görüştüğü ortaya çıktı. Osmanlıspor maçını Vodafone Arena’da izleyen Paraguaylı, atmosfere hayran kalıp Beşiktaş’la ön protokol imzaladı.

Gustavo Gomez Beşiktaş ile ön protokol imzaladı

Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda savunma hattını güçlendirmek için çalışmalarda bulunan Siyah-Beyazlılar, Arjantin Ligi ekibi Lanus’un başarılı stoperi Gustavo Gomez’in peşine düşmüştü.

Yönetimin; Paraguay Milli Takımı’nın formasıyla Copa America’da sergilediği performansla Porto ve Atletico Madrid’in de gündemine gelen 23 yaşındaki futbolcuyu İstanbul’a getirdiği ortaya çıktı. İşte Gomez hakkında bilinmeyenler...

Keskin: Büyük paraya satarız

Gomez, Güney Amerika’da yetenekli oyuncu avında bulunan Beşiktaş Scouting ekibinin lideri Gökhan Keskin’in Nisan ayında radarına girdi. Keskin, defalarca izleyip, Başkan’ı bu futbolcu konusunda Arjantin’den telefonla arayıp bilgilendirdi.

Keskin, “3 yıldır aralıksız futbolcu seyrediyorum. Gördüklerim arasında en iyisi. Eğer alırsak ilerleyen dönemde büyük paralar karşılığında satabiliriz. Mükemmel bir futbolcu. Mutlaka alınsın başkanım” dediği Gomez için Başkan’dan ilk olarak mesafeli bir cevap geldi.


'Beşiktaş, Remy Cabella'yı transfer etmek istiyor'


Lanus’tan kolaylık istedi

Orman, “Aynı şeyleri zamanında Önder Özen de Pedro Franco için söylemişti. Sonuç ortada. O yüzden endişelerim var” dedi. Bunun üzerine Şenol Güneş’e ayrıntılı bilgi ve maç görüntüleri verildi. Olumlu rapor gelince Gomez, İstanbul’a davet edildi.

Osmanlı maçını Vodafone Arena’dan takip eden Gomez, atmosferden oldukça etkilendi. Sonrasında taraflar ön protokol anlaşması yaptı.

Lanus formasıyla Arjantin’de lig şampiyonluğu yaşayan genç futbolcu, Copa America’nın ardından kulübüyle yaptığı görüşmede, “Beşiktaş’a transferim konusunda kolaylık sağlayın” dediği ve bu gelişme sonrasında tarafların pazarlıklarda anlaşmaya yaklaştığı öğrenildi.

Orhan Yıldırım


Robben tranferi için Beşiktaş ve Fenerbahçe karşı karşıya

Haberin Devamı
YORUM YAZ