MENÜ

"Gurur duydum"

Milli takım forması giyen Bordo-Mavili futbolcuların performansını beğendiğini söyleyen Başkan Sadri Şener, “Bu durum camianın hak ettiği bir tabloydu” dedi.

"Gurur duydum"

Süper Lig’in zirvesine kurulan Bordo-Mavili ekipte şu günlerde bambaşka bir sevinç yaşanıyor. Hollanda karşısında milli takım forması giyen Trabzonsporlu futbolcuların performansı yüzleri güldürürken Başkan Sadri Şener de elbette bu duruma kayıtsız kalmıyor.

Konuşmak için her zaman olduğu gibi FANATİK’i seçen Başkan Sadri Şener, futbolcuların performansını şu sözlerle özetliyor: Gurur duydum.

İşte o sözler


Bakın Başkan Sadri Şener başka neler söylüyor.

İşte noktasına, virgülüne dokunmadan Trabzonspor patronunun söyledikleri: Bu durum aslında uzun zamandır görmek istediğimiz, camianın, futbolcuların hak ettiği bir tabloydu. Bu gerçekleşti. Sahadaki tüm futbolcularla ama özellikle de Trabzonsporlu oyuncularımızla büyük gurur duydum.

Trabzonspor’da milli takıma gitmeyi hak eden başka oyuncular da var. Bundan sonraki süreçte bunların da görüleceğine inanıyorum. Trabzonspor daha önce de söyledim bu ligin en oturmuş kadrosuna sahip. En iyi teknik heyet ve futbolcu kadrosunun da bizde olduğunu düşünüyorum. İspatı olarak ligde zaten lideriz.

‘Yetinmemek lazım’

Ortak kanı olarak herkesin takdir ettiği bir futbol anlayışlarının olduğunun altını çizen Başkan Sadri Şener, “Bu durum Hollanda ile oynadığımız maçta milli takımda da görüldü. Sahanın en iyileri bizim ekibimizin formasını giyen oyunculardı. Ancak oyuncularımızın bununla yetinmemesi lazım.

Trabzonspor’daki süreklilikleri, bununla beraber iyi futbolun sürmesi hem kendileri hem Trabzonspor, hem de Türk futbolu için çok büyük bir şanstır” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ