MENÜ

Kerem Kamal: Kendimi iyi hissediyorum

2023 Dünya Güreş Şampiyonası'nda mindere çıkacak. Kerem Kamal, iyi hazırlandığını belirtti ve "Bu önemli şampiyonada hem psikolojik hem de fiziksel olarak kendimi iyi hissediyorum" dedi.

Kerem Kamal: Kendimi iyi hissediyorum

Avruğa Şampiyonu ve U23 Dünya Şampiyonu olan İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Kerem Kamal, 2023 Dünya Güreş Şampiyonası'nda mindere çıkacak. Yıldız sporcu Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da 16-24 Eylül tarihlerinde düzenlenecek şampiyonada Türkiye'yi grekoromen stilde temsil edecek.

Haberin Devamı

Organizasyona iyi hazırlandığını belirten şampiyon güreşçi Kerem Kamal, "Kendimi iyi hissediyorum. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Eksik gördüğüm yanlarımı geliştirmeye çalıştım" diye konuştu.

Kerem, "Dünya şampiyonası öncesinde ülkemizde yapılan Uluslararası Yaşar Doğu, Vehbi Emre, Hamit Kaplan Turnuvası’nda ve Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de düzenlenen Grand Prix'te kürsünün zirvesine çıktım. Bu önemli şampiyonada hem psikolojik hem de fiziksel olarak kendimi iyi hissediyorum" dedi.

En büyük hayallerinden birinin Türkiye'ye olimpiyat madalyası kazandırmak olduğunu dile getiren milli güreşçi, "Dünya Şampiyonası'nda derece yaparak 2024 Paris Olimpiyatları'na kota alıp ülkemi ve kulübümü orada temsil etmek ve madalya kazanmak en büyük hedefim. Bunun için Sırbistan'da elimden gelenin fazlasını yapacağım" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ