MENÜ

Güreş camiasından devlet kanalına tepki..!

Letonya'nın Riga şehrinde yapılan Avrupa Büyükler Güreş Şampiyonası'nın yayıncı kuruluş olan Devlet kanalı, Rıza Kayalp'in final maçında yayını keserek müzik yayınına başlaması sanal ortamda tepkilere neden oldu.

Güreş camiasından devlet kanalına tepki..!

Avrupa Güreş Şampiyonası 130 kilo final karşılaşmasında 6 defa Avrupa Şampiyonu olan milli sporcumuz Rıza Kayaalp'in maçını yayıncı kuruluş olan devlet kanalında yayınlanmaması güreş camiasının tepki çekti.

Yayın skandalı olarak değerlendirilen olayda, Devlet kanalı yetkilileri yapmış olduğu açıklama yeterli bulunmadı. 5 gündür final maçlarını yayınlayan kanal, Kayaalp'in maçını yayınlayamamasını ise, yayın akışının sarktığını gerekçe gösterdi. Bu açıklama daha çok tepki çekti.

NELER YAŞANDI:

Letonya'nın Riga kentine yapılan Avrupa Büyükler Güreş Şampiyonasında Grekoromen Stil 130 Kg Rıza Kayaalp rakibi Ukrayna'lı Oleksandr Chernetskyy tuş yaparak altın madalya ya sahip olduğu karşılaşma öncesi, 130 kilo 3.'lük, 4'lük maçları yayınlandı. Final maçına sıra geldiğinde yayıncı kuruluş "devlet kanalı" yayını keserek müzik programını girdi. Tüm Türkiye'nin ekrana kilitlendiği bu anda yayının kesilmesi ile birlikte, sanal ortamdan yapılan paylaşımlarda yayıncı kuruluşa tepkiler yağdı.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ