MENÜ

Gurbetçi harekâtı

Trabzonspor'un gündemine gelen isimlerle Beşiktaş'ın da görüştüğü bilgisi Bordo-Mavililer'in çalışmalarını hızlandırdı. En kısa zamanda bir yöneticinin Almanya'ya gidip Tunay Torun ve Taner Yalçın ile görüşmesi bekleniyor

Gurbetçi harekâtı

Yeni sezonun transfer çalışmalarına erken başlayan ve öncelikli ihtiyaçları belirleyen Trabzonspor, Almanya’dan gelen haberle sarsıldı... Beşiktaş yöneticisi Serdal Adalı’nın bu ülkeye çıkarma yaptığı ve aralarında Bordo-Mavili kulübün ilgilendiği Tunay Torun ve Taner Yalçın’ın da bulunduğu isimlerle temas kurduğu öğrenildi. Oyuncuların aileleri ve menajerleriyle görüştüğü bildirilen Adalı’nın bu Almanya seferi, Fırtına’nın ötelediği harekatı erkene aldırdı. Buna göre Trabzonspor’da başkan Sadri Şener’in görevlendireceği bir yönetici en kısa zamanda Almanya’ya gidecek. Bu yöneticiye yardımcı antrenör Ünal Karaman’ın da eşlik etmesi beklentiler arasında.

Haberin Devamı

Kaçırmak istemiyorlar

Beşiktaş’ın henüz bu gurbetçilerle imza aşamasına gelmemiş olması Trabzonspor’un en büyük avantajı. Karadeniz ekibinin elini güçlendiren bir başka durum ise Avrupa biletine yakınlığı... Ligi şampiyon bitirmesi halinde direkt Şampiyonlar Ligi’ne gidecek Bordo-Mavililer, ikinci olması durumunda da ön eleme oynayacak Devler Ligi için. Gerekmesi halinde kesenin ağzını açmaya hazır olan Trabzonspor’un oyunculardan alacağı yanıt camiada merak konusu.

Antep öncesinde prim dopingi

Trabzonspor’da yönetimin takıma moral ve motivasyon aşılama çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor. Bordo-Mavili idareciler, antrenmanları kalabalık bir grupla takip ederken, dün de prim jesti yapıldı. Oyuncuların tüm alacaklarının ödendiği belirtilirken, Gaziantepspor mücadelesi öncesinde ekstra bir primin de gündeme gelebileceği kaydedildi.

YORUM YAZ