MENÜ

Güray'a Akigolar'dan onay çıktı!

Trabzon'da sol bek sorunu çözüldü. Fırtına'nın uzun süredir istediği Akhisar Belediyespor'un başarılı oyuncusu Güray Vural'a Akigolar'ın teknik heyetinden izin çıktı. Yönetimlerin anlaşması halinde 10 numaralı bek Bordo-Mavili formayı giyecek.

Güray'a Akigolar'dan onay çıktı!

Kevin Constant’ın ayrılmasıyla sol bekte oyuncusu kalmayan Trabzonspor, sonunda aradığı ismi buldu. Devre arasında takıma anında uyum sağlayabilecek ve ligi tanıyan bir futbolcu arayan Fırtına, Akhisar Belediyespor’un sol açıktan sol beke devşirdiği Güray Vural’a teklif götürmüştü. Bu isteğe Akhisar cephesinden de onay çıktığı öğrenildi. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek başarılı oyuncudan para kazanmak isteyen Akigolar’da teknik heyetin yönetime “Eğer siz anlaşırsanız, gidebilir” mesajını gönderdiği ve Bordo-Mavili yöneticilerin oyuncunun bonservisini düşürmeye çalıştığı ifade edildi. Performansıyla devleri peşinden koştuğu Güray, Trabzon’a imza atması durumunda 2 senedir yaşanan sıkıntının da ilacı olacak.

Hücumda fark yaratıyor

Aslında bir sol açık oyuncusu olan ancak sonradan geçtiği savunmada kendisini kanıtlayan Güray Vural, bu sezon 5 gol atıp 2 asist yaptı ve hücumdaki başarılı performansıyla dikkatleri çekti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ