MENÜ

Günün öne çıkan spor gelişmeleri...

Hem Galatasaray hem Club Brugge'da oynayan Mbiaye Diagne'nin, henüz sezonun başlamadığı bir lige transfer olabileceği öğrenildi. Trabzonspor deplasmanından 2-1 mağlup ayrılan Fenerbahçe, skor üzüntüsünü yaşarken büyük bir sürprizle karşılaştı. Rizespor karşısında 3 puan alan Beşiktaş'ta şampiyonluk planı hazır. Trabzonspor'un golcüsü Alexander Sörloth, adından söz ettiriyor. Sporda günün öne çıkan gelişmelerini Fanatik TV'den Seçil Menteş aktarıyor!

Hem Galatasaray hem de Club Brugge’de oynayan, üçüncü bir takımda oynaması mümkün olmayan Diagne için tek formül bulunuyor. Oyuncunun yeni sezonun henüz başlamadığı bir lige transfer olabileceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Trabzonspor deplasmanından 2-1 mağlup ayrılan Fenerbahçe skorun üzüntüsünü yaşarken takımı büyük bir sürpriz bekliyordu. Gece Sabiha Gökçen Havalimanında toplanan Sarı – Lacivertli taraftarlar, takımlarını adeta şampiyon gibi karşıladı.

Rizespor önünde 3 puanı alan Beşiktaş, gözünü zirveye dikti. Sergen Yalçın’ın takımı, İstanbul’da oynayacağı 3 karşılaşmadan da galip ayrılıp yeniden şampiyonluk havasına girmek istiyor.

Fenerbahçe galibiyetinin baş kahramanlarından birisi olan Alexander Sörloth attığı golün yanı sıra ortaya koyduğu futbolla herkesi kendine hayran bıraktı. Norveçli oyuncu 2-1’lik galibiyette en çok konuşulan isim oldu.

YORUM YAZ