MENÜ

Günün öne çıkan spor gelişmeleri...

Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe, Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesislerine yaptığı antrenmanla sürdürdü. Galatarasay'da Mariano'nun Boca Juniors'a gidebileceği öğrenildi. Beşiktaş'ta Abdullah Avcı Gökhan Gönül ve Caner Erkin için yönetime rapor verdi. Trabzonspor'da Pereira ile Novak Denizlispor maçında geri dönecek, cezası biten Sosa 11'e girecek... Sporda günün öne çıkan gelişmelerini Fanatik TV'den Seçil Menteş aktardı!

Fenerbahçe, Süper Lig’in 15. Haftasında Sivassporla yapacağı maçı hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Fenerbahçe’de sakatlığı bulunan Moses idmanda yer almazken, tedavisi süren Mevlüt Erdinç de takımdan ayrı olarak çalıştı.

Haberin Devamı

Ocak ayında Galatasaray'dan ayrılması kesinleşen Mariano'nun Boca Juniors'a gidebileceği öğrenildi.

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Abdullah Avcı, bu sezon performanslarını artıran Gökhan Gönül ile Caner Erkin’in sözleşmelerinin uzatılması konusunda yönetime rapor verdi.

Trabzonspor, uzun bir aradan sonra ilk kez ideal kadrosuyla taraftarının önüne çıkacak. Sakatlıkları geçen Pereira ile Novak, Denizlispor maçında geri dönecek, cezası biten Sosa 11’e girecek. Ünal hoca forvette de yine Sörloth-Sturridge ikilisi görevlendirecek.

YORUM YAZ