MENÜ

Günün öne çıkan gelişmeleri, sporda son 24 saatte yaşananlar!

Sporda ve gündemde sıcak gelişmeler... Tüm dünyada etkisini gösteren yeni tip corona virüs (Covid-19) spor camiasını nasıl etkiledi? Futbol kulüplerinin içerisinde bulunduğu durumdan ücret indirimine, transfer iddialarından günün öne çıkan gelişmelerine kadar son 24 saatte yaşananlar haberimizde...

Corona virüs, tüm yaşamı etkilediği kadar spor camiasını da yakından etkiledi ve liglere ara verildi. Peki bu verilen corona virüs arası gidişatı nasıl etkiliyor? Gündemden ve spor dünyasından günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik...

Haberin Devamı

AHMET NUR ÇEBİ NET KONUŞTU!

Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Sözleşmeleri bitecek olan oyunculardan, maaşı yüksek olanlara kadar net açıklamalar yapan Çebi, "Şartlar eskisi gibi olmayacak. Maaşlarda indirim yapılmazsa gitmelerini isterim." şeklinde konuştu.

CORONA VİRÜSE YAKALANDI!

Bir süredir ekranda olmayan Kanal 7'nin Ana Haber Spikeri Hülya Yürekli Seloni, ailesiyle birlikte corona virüse yakalandığını açıkladı.

Haberin Devamı

YABANCILARIN GÖZÜ FIFA'DA!

Beşiktaşlı yönetici Erdal Torunoğulları, maaş indirimi görüşmelerinde geldikleri son noktayı anlattı. Siyah-beyazlı idareci takımdaki tüm yabancı oyuncularla video konferans gerçekleştirdiğini bildirdi ve konuya olumsuz bakan yabancı herhangi bir oyuncunun olmadığını yerli oyuncuları ile sona bıraktıklarını dile getirdi.

EMRE BELÖZOĞLU DEVREYE GİRDİ!

Sezon sonunda futbolu bırakarak gelecek sezon sportif direktörlük görevine başlaması beklenen Emre Belözoğlu, Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş'tan sonra Göztepe'de forma giyen Alpaslan Öztürk ile temas kurdu.

FATİH TERİMLE ÇALIŞMAK İSTİYOR!

Galatasaray, Kasımpaşa’dan Aytaç Kara'yı kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Aytaç Kara'nın da teknik direktör Fatih Terim'le çalışmayı çok istediği gelen haberler arasında.

SEÇİL MENTEŞ

YORUM YAZ