MENÜ

Güneş'ten rotasyon

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, bol alternatifli kadrosunu değişmeli olarak kullanacak. Güneş'in Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi için ayrı kadrolar şekillendirmesi bekleniyor.

Güneş'ten rotasyon

Trabzonspor'da, Süper lig ve Şampiyonlar Ligi için ayrı kadrolar şekillendirmesi beklenen Güneş'in, her oyuncusundan yararlanmak istediği belirtildi. Özellikle bazı yabancı oyuncuların sınırlama nedeniyle ligde kadroya giremeyecek olması nedeniyle yerli oyunculara daha çok ligde görev vermesi beklenen Güneş, "Hak eden formayı girer. Bugüne kadar yaşanan forma rekabeti bundan sonra daha sıkı bir şekilde yaşanacaktır" dedi.

Bu arada yönetim de yeni sezon öncesi oyuncularına jest yapmaya hazırlanıyor. Yönetimin, tüm futbolculara yüklü miktarda bir ödeme yapma düşüncesinde olduğu belirtildi.

HENRIQUE - HALİL İKİLİSİ ŞENOL GÜNEŞ'İN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
Şampiyonlar Ligi'nde ilk 3 maç cezası nedeniyle Burak Yılmaz'dan faydalanamayacak olan teknik direktör Şenol Güneş'in yüzü Halil ve Henrique ikilisinin sergilediği performansla güldü. Son olarak dün Çaykur Rizespor ile oynanan hazırlık maçında takımın attığı 3 golün altında imzası bulunan iki futbolcuyu tebrik eden Güneş'in, hem ligde, hem de Avrupa kupalarında iki futbolcudan vazgeçmesi beklenmiyor. Şenol Güneş'in genel olarak Orduspor ve Çaykur Rizespor maçlarında sergilenen performanstan memnun olduğu ancak yapılan bireysel hatalar nedeniyle bazı oyuncularını da uyaracağı ifade edildi.

VOLKAN ŞEN GÖZ DOLDURUYOR
Trabzonspor'un transfer döneminin son günlerinde kadrosuna kattığı Volkan Şen, gerek antrenman, gerekse hazırlık maçlarındaki performansı ile göz dolduruyor. Dün Çaykur Rizespor ile oynanan maçın son dakikalarında oyuna girmesine karşın bir golün asistini yapan futbolcu taraftarların da sevgilisi oldu. Bordo-mavili taraftarlar, "Keşke Volkan'ı da Şampiyonlar Ligi'nde oynatabilseydik" şeklinde yorum yaparken, genç oyuncuda Şampiyonlar Ligi'nde forma giyemeyecek olmanın üzüntüsünü yaşıyor.

TAKIMA 1 GÜN İZİN
Bu arada Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, hafta sonu başlayacak olan lig maçları öncesi takıma bir gün izin verdi. Yarından itibaren yapacakları çalışmayla Manisapor maçı hazırlıklarını başlayacak olan Bordo-mavili takımda Piotr Brozek dışında sakat futbolcu bulunmuyor.

Yunus Emre SEL/TRABZON, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ