MENÜ

Güle güle çocuklar

Sarı-Lacivertliler'in yabancı kontenjanı sebebiyle yollarını ayırdığı Baroni ve Yobo'ya, Karabük maçı öncesi teşekkür plaketi verildi. İkili, Başkan Aziz Yıldırım ve takım arkadaşlarıyla da veda pozu verdi.

Güle güle çocuklar

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, karşılaşma öncesi düzenlenen törende, yabancı kontenjanı nedeniyle sözleşmeleri karşılıklı feshedilen Cristian Baroni ve Joseph Yobo’ya teşekkür plaketi verdi. Hak mahrumiyeti cezasının son günü olması nedeniyle maçı statta izleyemeyen Yıldırım, karşılaşma öncesi maraton tribünü altından saha kenarına geldi. İki futbolcu Fenerium Tribünü tarafından saha içine girerek, beraberinde Genel Sekreter Mahmut Uslu ve yönetim kurulu üyesi Nihat Özbağı ile saha kenarında bekleyen Yıldırım’ın yanına gitti. Yıldırım, takdim ettiği plaketlerin ardından iki futbolcuya da uzun uzun sarıldı.

Başkan FB TV'den izledi

Maç öncesi ısınma çalışmaları yapan Fenerbahçeli futbolcular da törene katılıp, Baroni ve Yobo ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu arada tribünlerdeki taraftarlar da iki futbolcuya sevgi gösterilerinde bulundu. Baroni, sevgi gösterilerine karşılık defalarca taraftarın önünde eğildi. İki futbolcu, takımın soyunma odasına da giderek arkadaşlarıyla da hasret giderdi. Bu arada tören sonrasında ise cezası devam eden Yıldırım, mücadeleyi FB TV'den takip etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ